Συνελήφθησαν οι δύο δράστες που κατηγορούνται για το βιασμό 24χρονης στη Σέριφο

Τι είπαν στην κατάθεσή τους οι δύο Πακιστανοί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες που κατηγορούνται για το βιασμό 24χρονης στη Σέριφο

Εντοπίστηκαν σήμερα 3 Αυγούστου οι δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής που κατηγορούνται ότι βίασαν μια εικοσιτετράχρονη κοπέλα σε παραλία στη Σέριφο. Η κοπέλα τους κατηγόρησε ότι τη νάρκωσαν ρίχνοντας χάπι στο ποτό της και στη συνέχεια την οδήγησαν σε ερημική παραλία όπου και έγινε η πράξη. Κατέθεσαν σήμερα στην αστυνομία, αρνούμενοι ότι η ερωτική συνεύρεση δεν ήταν συναινετική.

Είναι η δεύτερη υπόθεση βιασμού που συγκλονίζει την Ελλάδα της τελευταίες ημέρες καθώς προηγήθηκε και η υπόθεση με το βιασμό της ανήλικης κοπέλας από αστυνομικό στη Λέσβο, που ήταν και προπονητής της. Η υπόθεση είναι ήδη στα δικαστήρια και οι γονείς της άτυχης 14χρονης ξέσπασαν στη θέα του.

Τι κατέθεσαν οι δύο άντρες για τις κατηγορίες του βιασμού στη Σέριφο

Οι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν και έδωσαν κατάθεση, ισχυρίζονται όμως ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την κοπέλα με την συναίνεσή της.

Και οι δύο υποστηρίζουν ότι είδαν την 24χρονη να πίνει μόνη σε ένα μπαρ στο Λιβάδι, καθώς είχαν φύγει οι φίλοι της και προσφέρθηκαν να την κεράσουν. Στη συνέχεια, έφυγαν μαζί και πήγαν στην παραλία Αυλόμωνας όπου, όπως υποστηρίζουν, συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της και διέψευσαν τους ισχυρισμό της ότι την βίασαν κι έπειτα την εγκατέλειψαν και έφυγαν. Μάλιστα, επικαλούνται πλάνα από κάμερες ασφαλείας ενός άλλου μπαρ, που υποστηρίζουν ότι τους δείχνουν να επιστρέφουν μαζί και να συνεχίζουν να πίνουν ποτά.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)