Νέα αρχή για τον Θύμιο Μπουγά - Ήρθε στην Αθήνα για την ιατρική του αποκατάσταση

Ελπίδες για τον άντρα από τον Πύργο που τόσο έχει βασανιστεί από τη ζωή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τον Θύμιο Μπουγά - Ήρθε στην Αθήνα για την ιατρική του αποκατάσταση

Μια νέα περίοδος φαίνεται να ξεκινάει στη ζωή του Θύμιου Μπουγά, του άνδρα που απασχόλησε την κοινή γνώμη τους τελευταίους μήνες, καθώς μετά τα περιστατικά bullying που είχε δεχθεί λόγω της παραμόρφωσής του, εξαφανίστηκε για ένα διάστημα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία ιατρικής αποκατάστασης για το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας μετά τα περιστατικά εξαφανίστηκε επί ενάμιση μήνα με τις αρχές να τον αναζητούν υπό το φόβο ότι μπορεί να διατρέχει κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα. Ωστόσο όπως είπε μετά την επανεμφάνισή του εκείνος δεν είχε φύγει από τον Πύργο, απλά κρυβόταν προκειμένου να αποφύγει τους τραμπούκους. Μάλιστα αναφερόμενος στα άτομα που του είχαν επιτεθεί και προκάλεσαν τη φυγή του, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια.

Οι πληροφορίες για την ιατρική αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά

Ο 39χρονος από τον Πύργο, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι, καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, που έχει αναλάβει και το συντονισμό των ενεργειών, θα είναι στο πλευρό του Θύμιου όπως και το Mediterraneo Hospital, που προσφέρθηκαν να αναλάβουν όλες τις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν οι θεράποντες ιατροί του, ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα συνδράμουν και πανεπιστημιακοί ιατροί .

Η μοναδική φωτογραφία του που υπάρχει πριν το ατύχημα που τον παραμόρφωσε

Η πονεμένη ιστορία του Θύμιου Μπουγά συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο, αφού όπως έγινε γνωστό ο άνθρωπος αυτός από τον Πύργο Ηλείας, ήταν για καιρό θύμα bullying από διάφορους επιτήδειους της γειτονιάς, που μετά το ατύχημα που είχε και προκάλεσε παραμόρφωση στο πρόσωπό του, του έκαναν τη ζωή αβίωτη. Από βρισιές και σωματική βία, μέχρι και επιθέσεις στο ίδιο του το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να εξαφανιστεί για μέρες, ευτυχώς με αίσιο τέλος.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία του πριν το αυτοκινητιστικό ατύχημα που του προκάλεσε την παραμόρφωση στο πρόσωπο.

Η μοναδική φωτογραφία του Θύμιου Μπουγά πριν το ατύχημα