Έγκλημα στο Περιστέρι: Μυστήριο με τον δολοφόνο - Ασαφή τα προσωπικά του στοιχεία

Φαίνεται να μην είχε χαρτιά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Μυστήριο με τον δολοφόνο - Ασαφή τα προσωπικά του στοιχεία

Μετά την σύλληψη και την ομολογία του πακιστανού δράστη που ομολόγησε ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέττα στο Περιστέρι, που ήταν η σύντροφός του, όλη η Ελλάδα περιμένει με κομμένη την ανάσα τις νέες εξελίξεις και αναμένεται η επίσημη απολογία του τις επόμενες μέρες, καθώς πήρε προθεσμία από τον εισαγγελέα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές υπάρχει μια σύγχυση με τα προσωπικά στοιχεία του δολοφόνου, αφού φαίνεται πως δεν έχει χαρτιά.

Ο δράστης στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς ομολόγησε την ενοχή του και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πως έφτασε στο σημείο να δολοφονήσει τη σύντροφό του. Αιτία κατά αυτόν ήταν ένας τσακωμός τους που προηγήθηκε μετά από τον οποίο θόλωσε και την έπνιξε. Στο μεταξύ η αστυνομία έχει εντοπίσει στο τηλέφωνο της κοπέλας απειλητικά μηνύματα που της έστελνε το προηγούμενο διάστημα.

Τι συμβαίνει με τα προσωπικά στοιχεία του δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, όμως κάθε φορά δήλωνε διαφορετικό όνομα και ημερομηνίες γέννησης, κάτι που δε μπορούσε να εξακριβωθεί εφ' όσον δεν είχε χαρτιά.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα χωρίς να είναι γνωστό αν κάποιο από αυτά είναι το πραγματικό του ή αν αυτό που είχε δηλώσει στην σύντροφό του ήταν το αληθινό, αλλά και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης εκ των οποίων μία ήταν το 1999 και μία το 2001.

«Ποιος θα την φέρει πίσω;» - Συντετριμμένος ο πατέρας της ανήλικής μετά την ομολογία του δράστη

Ο πατέρας της δολοφονημένης Νικολέττας μιλώντας στο κανάλι του ANT1 το Σάββατο 6/7 έδειχνε συντετριμμένος. Το γεγονός πως ο υπεύθυνος θα πληρώσει για όσα έκανε, από τη μία πλευρά, ανακουφίζει τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όμως το κοριτσάκι τους δεν θα επιστρέψει ποτέ πίσω και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ.

«Είναι μια ανακούφιση αλλά δεν παύει να έχει φύγει. Ποιος θα την φέρει πίσω; θα την φέρει πίσω κανένας; Για εμένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή αδικοχαμένη. Αν τον είχα μπροστά μου, θα του έλεγα ντροπή. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;», είπε αρχικά.

«Μέχρι το πρωί έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο που ήμασταν όλοι μαζί με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη, μόνο έτσι όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, της ιστορίες μας. Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω τώρα, δεν σκέφτομαι τίποτα απολύτως. Τώρα θα κοιτάξω να δω πως θα συμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι ράκος», κατέληξε.