Τραγωδία Πάτρα: Δύο τα δικαστήρια για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Πότε αναμένεται η ανάκριση;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Δύο τα δικαστήρια για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Πότε αναμένεται η ανάκριση;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς, αφού με τα εγκλήματα που φέρεται πως διέπραξε, το όνομα και το πρόσωπό της θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Την Παρασκευή 5/8 πέρασε τα γενέθλιά της στη φυλακή, όμως μόλις βγει η τελική απόφαση για την υπόθεση της Πάτρας, πιθανότατα να μην είναι και τα μόνα που θα περάσει εκεί.

Τα επόμενα δικαστήρια για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα βήματα της ανάκρισης

Η υπόθεση έχει απασχολήσει τουλάχιστον 10 εισαγγελείς και 2 ανακριτές, ενώ φαίνεται πως αν τελικά εκδοθούν παραπεμπτικά βουλεύματα, θα δικαστεί ξεχωριστά. Όσον αφορά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, τα στοιχεία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη, ο οποίος αναμένεται στις αρχές Σεπτέμβρη να καταθέσει την πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο έχει και τον τελικό λόγο για την παραπομπή της ή μη σε δίκη.

Τραγωδία Πάτρα

Στο δεύτερο σκέλος της υπόθεσης, οι θάνατοι της Μαλένας και της Ιριδας, ανατέθηκαν προ ημερών στην 35η ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου, η οποία αυτές τις ημέρες μελετά τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να λάβει καταθέσεις από κάποιους μάρτυρες και στη συνέχεια θα καλέσει σε απολογία την 33χρονη.

Η περαίωση της ανάκρισης δεν αναμένεται πριν από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν το πρώτο σκέλος της υπόθεσης θα οδεύει προς έκδοση βουλεύματος. Κατά συνέπεια, εάν τελικά παραπεμφθεί σε δίκη η κατηγορούμενη, να πραγματοποιηθούν δυο ξεχωριστά δικαστήρια.

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την μήνυση της οικογένειας της στον γιατρό της 9χρονης - «Ρε τι θρασυτατες καραπ*****ρες »

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρια άτυχα κορίτσια δεν έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια τα οποία "καίνε" την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς πριν από λίγες ημέρες της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανρθωποκτονία κατά συρροή.

Από την άλλη, η οικογένεια της Πισπιρίγκου κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν διστάζουν να τοποθετούνται δημόσια πήραν για ακόμη μια φορά θέση καθώς "έσφαξαν" με το γάντι τόσο την 33χρονη όσο και την οικογένειά της οι οποίες κατέθεσαν μήνυση κατά του γιατρού της 9χρονης Τζωρτζίνας.