Πάτρα: Γενέθλια στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η κατηγορούμενη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Γενέθλια στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η κατηγορούμενη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο με όσα φέρεται πως έκανε στα τρία της παιδιά με τον Μάνο Δασκαλάκη, τα οποία έχασαν τη ζωή τους άδοξα, με την ίδια να κατηγορείται πλέον και για τους τρεις φόνους, ύστερα από την δεύτερη ποινική δίωξη που της ασκήθηκε.

Τα γενέθλια της Ρούλας Πισπιρίγκου στη φυλακή

Μέχρι, όμως, να ανακοινωθεί η επίσημη απόφαση για το τι έχει συμβεί πραγματικά, η 33χρονη συνεχίζει να βρίσκεται στο κελί της στον Κορυδαλλό, όπου γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλιά της την Παρασκευή 5/8. Εκεί την επισκέφθηκαν τα μέλη της οικογένειάς της και,σύμφωνα με το σάιτ pelop.gr, ψυχολογικά ήταν πολύ πεσμένη.

Ρούλα Πισπιρίγκου

''Δήλωση που διακρίνεται από κάποια σκληρότητα''

Απάντηση στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη επιχείρησε να δώσει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τα λόγια του πρώην συζύγου σκληρά. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μπαίνουν σε μια σειρά αυτή την εβδομάδα, αφού μετά την πρώτη δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας, της ασκήθηκε εκ νέου ποινική δίωξη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας που θεωρούνται επίσης αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Έτσι μετά από αυτή τη νέα εξέλιξη ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών και πρώην σύζυγος της Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης χαρακτήρισε την τροπή που πήραν τα πράγματα αναμενόμενη, δεδομένων και των στοιχείων που είχαν διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα και υποδείκνυαν εγκληματική ενέργεια εις βάρος των παιδιών του.

Ο Alpha εξασφάλισε σχόλιο του συνηγόρου της 33χρονης κατηγορουμένης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα. Ως μία γυναίκα για την οποία δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…» είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.