Έγκλημα στο Περιστέρι: O 22χρονος Πακιστανός το κατώφλι του ανακριτή και του Δικαστηρίου

Θα καταθέσει για την δολοφονία της Νικολέττας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: O 22χρονος Πακιστανός το κατώφλι του ανακριτή και του Δικαστηρίου

Μουδιασμένη ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην στυγερή δολοφονία που έρχεται να προστεθεί στον μεγάλο κατάλογο των γυναικοκτονιών στην χώρα μας, όταν έγινε γνωστό πως η 17χρονη Νικολέττα δολοφονήθηκε από τον 22χρονο σύντροφό της.

Μετά την αναζήτησή του, ο δράστης, μιας και ήταν και ο μοναδικός ύποπτος, ομολόγησε την πράξη του, αφήνοντας την οικογένεια και τα αγαπημένα της άτομα με ένα τεράστιο γιατί.

Στον ανακριτή ο 22χρονος την Δευτέρα 8/8

Την πόρτα του ανακριτή λοιπόν προκειμένου να απολογηθεί πέρασε το πρωί της Δευτέρας (8/8) ο 22χρονος πακιστανικής καταγωγής ο οποίος συλληφθεί για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο ίδιος ήταν γνώριμος στις αρχές για μικροκλοπές και χρησιμοποιούσε τρία ονόματα θέλοντας να πάρει άσυλο.

«Η 17χρονη και ο αδελφός της είχαν πέσει θύματα βιασμού» - Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη από τον πατέρα

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει το έγκλημα στο Περιστέρι με θύμα την 17χρονη η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του 22χρονου συντρόφου της καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια η νεαρή είχε ζητήσει από τον αδίστακτο δολοφόνο να δώσουν τέλος στην σχέση τους.

Μέχρι στιγμής ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος είναι άφαντος την ίδια ώρα που οι Αρχές τον αναζητούν καθώς είναι ο βασικός ύποπτος. Από την άλλη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε το βράδυ της Τετάρτης (3/8) μια αποκάλυψη σοκ για την άτυχη 17χρονη αλλά και για τον έναν αδερφό της, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας τους.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε αρχικά ο πατέρας της 17χρονης. Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται».