Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Θρήνος...

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης - Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο
Ενημέρωση 09.08.2022 09:44
Από Youweekly Team

Την ίδια ημέρα που έφυγε από τη ζωή η πρωταγωνίστρια του Grease, έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δημήτρης Τσιρώνης σε ηλικία 62 ετών. Ο ίδιος διετέλεσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας την περίοδο 2007-2009, ωστόσο τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.

Πέθανε ο Δημήτρης Τσιρώνης

Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 9/8, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του και τους φίλους του πρωτίστως, αλλά και στον χώρο της πολιτικής.

Δημήτρης Τσιρώνης

Λίγα λόγια για τη ζωή και το έργο του

Ο Δημήτρης Τσιρώνης διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής.

Επιτέλεσε χρέη Διευθυντού της Γραμματείας του Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας. Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στη Μικροσπηλιά Άρτας το 1960 και αναδείχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε ο Roger E. Mosley σε τροχαίο ατύχημα

Share