Από την Άνδρο στο ΚΑΤ εσπευσμένα 15χρονος - Τραυματίστηκε σοβαρά από ταχύπλοο

Τα νεότερα για την υγεία του νεαρού ψαροντουφεκά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από την Άνδρο στο ΚΑΤ εσπευσμένα 15χρονος - Τραυματίστηκε σοβαρά από ταχύπλοο

Δεν είναι η πρώτη φορά που τους καλοκαιρινούς μήνες συμβαίνουν ατυχήματα με σκάφη και κολυμβητές, μιας και πριν λίγο καιρό στα γυρίσματα γνωστής ταινίας υπήρξε σύγκρουση ταχύπλοων με τραυματίες. Η τοπική κοινωνία της Άνδρου, από το πρωί της Δευτέρας 8/8 παραμένει σοκαρισμένη στην είδηση του τραυματισμού 15χρονου ψαροντουφεκά από ταχύπλοο στην παραλία της «Της Γριάς το πήδημα».

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελευσίνα και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τι συνέβη με τον 15χρονο στην Άνδρο

Ο 15χρονος τραυματίστηκε την Δευτέρα από ταχύπλοο σκάφος, ενώ έκανε ψαροντούφεκο στην παραλία της «Της Γριάς το πήδημα», και οι πληροφορίες λένε πως το ταχύπλοο φέρεται να χτύπησε τον νεαρό με τη γάστρα του. Ελικόπτερο τον μετέφερε από την Άνδρο στην Ελευσίνα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του. Η μητέρα του δήλωσε ότι τα αποτελέσματα από το πρώτο χειρουργείο ήταν θετικά, σημείωσε ωστόσο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία και ελπίζει ότι θα έχουν τα ίδια θετικά αποτελέσματα.

Στον 33χρονο χειριστή του ταχύπλοου που συνελήφθη έγινε αλκοολομέτρηση από τα στελέχη του λιμεναρχείου της Άνδρου και βρέθηκε ότι είχε ξεπεράσει τα προβλεπόμενα όρια.

Μεγάλη φωτιά σε ιστιοφόρο σκάφος ανοιχτά των Αντίπαξων

Φωτιά σε ιστιοφόρο σκάφος που φέρει σημαία Ιταλίας ξέσπασε πριν λίγη ώρα ανοιχτά των Αντίπαξων. Στο σκάφος επέβαιναν επτά Ιταλοί τουρίστες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι εκτεταμένη και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το σκάφος θα βυθιστεί.

Οι επιβαίνοντες πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το ιστιοφόρο και έχουν επιβιβαστεί σε ιδιωτικό σκάφος. Από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κανένας και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Επί τόπου σπεύδουν δύο πλωτά του Λιμενικού και ένα πλοιάριο της Πυροσβεστικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μια φωτιά στην Φθιώτιδα.