Τραγωδία Σύβοτα: Το ξέσπασμα του γιου της νεκρής τουρίστριας - «Δεν είναι δυνατόν...»

Ενώ έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Σύβοτα: Το ξέσπασμα του γιου της νεκρής τουρίστριας - «Δεν είναι δυνατόν...»

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή την Κυριακή 7/8, καθώς μια 62χρονη δασκάλα έχασε τη ζωή της στην περιοχή των Συβότων, εκεί όπου είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια της από την περιοχή της Θράκης, όπου και ζει.

Η άτυχη δασκάλα μέσα σε όλες τις δραστηριότητες, που έκανε στην παραθαλάσσια περιοχή, έκανε και θαλάσσιο αλεξίπτωτο, το οποίο εν τέλει απέβη μοιραίο. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του σπορ κόπηκε ο ιμάντας, που την κρατούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να καταλήξει εκεί.

Σοκαρισμένη παραμένει η οικογένεια της με τις δηλώσεις του γιου της να προκαλούν ρίγη συγκίνησης αλλά και να δημιουργούν ερωτήματα για το αν φέρει ευθύνης ο υπεύθυνος της επιχείρησης, που δεν είχε βάλει απαγορευτικό την ημέρα εκείνη.

Οι δηλώσεις του γιου της άτυχης νεκρής τουρίστριας στα Σύβοτα

«Μια χώρα που ζει από τον τουρισμό δε νοείται να ακούγεται από εδώ και από εκεί ότι σκοτώνονται άνθρωποι πάνω σε αλεξίπτωτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι.

Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι. Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν».

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο της τουρίστριας στα Σύβοτα

«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβοτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα», έγραφε στο Twitter.

Τραγωδία στα Σύβοτα