Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σας αφορά: Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την σημερινή 10/8 διακοπή νερού

Προσοχή!

Σας αφορά: Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την σημερινή 10/8 διακοπή νερού
Ενημέρωση 10.08.2022 07:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Διακοπή νερού θα υπάρξει για μερικές ώρες σήμερα 10/8 σε μερικές περιοχές της Αθήνας, όπως και χθες, καθώς όπως ανακοίνωσε από το πρωί η ΕΥΔΑΠ, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος.

Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την σημερινή 10/8 διακοπή νερού

  • ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, EKTAKTH
(ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ) Ζωοδόχου Πηγής και Καραϊσκάκη

  • ΑΘΗΝΑ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΘΗΝΑ, EKTAKTH
(ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ) Αγ. Δημητρίου Όπλων & Καπετάν Λαχανά

  • ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, EKTAKTH
(ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, Ν. ΨΥΧΙΚΟ) Ανδρούτσου και 25ης Μαρτίου

  • ΧΑΙΔΑΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΧΑΙΔΑΡΙ, EKTAKTH
(ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΧΑΙΔΑΡΙ) Κομνηνών και Νικηφόρου Φωκά

ΕΥΔΑΠ: Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και επεξεργασίας λυμάτων

Η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες άνω του 40% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Η «Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης» ιδρύθηκε μετά από τη συγχώνευση της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων των Πόλεων Αθηνών – Πειραιώς και περιχώρων (Ε.Ε.Υ.) και του Οργανισμού Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ο.Α.Π.). Το 1999 η ΕΥΔΑΠ περιήλθε στη σημερινή της νομική μορφή και τον Ιανουάριο του 2000, η Εταιρεία εισήλθε στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εκτιμώντας το μέγεθος και την τεχνογνωσία της, η ΕΥΔΑΠ κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες του Ελληνικού χώρου. H Εταιρεία μέσω ενός δικτύου 14.000 χλμ εξυπηρετεί 4.400.000 πολίτες (περίπου 2.160.000 παροχές), ενώ στον τομέα της αποχέτευσης, με ένα δίκτυο 9.500 χλμ. Εξυπηρετεί περίπου 3.500.000 πολίτες. Η Εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες καθώς στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εντός και εκτός της γεωγραφικής περιοχής αρμοδιότητάς της.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα τον πελάτη-καταναλωτή και την αδιάλειπτη παροχή καθαρού πόσιμου νερού, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική της στρατηγική η οποία ενσωματώνει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης προς όφελος της Εταιρείας, των επενδυτών αλλά και της κοινωνίας.

Η ΕΥΔΑΠ είναι η πρώτη εταιρεία του Δημοσίου που ενσωμάτωσε στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2020, τα SASB Πρότυπα για τον κλάδο του νερού, ενώ παράλληλα έχει ενταχθεί στον δείκτη ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

energypress.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου;

Εργατικό ατύχημα στο Λουτράκι - Πέθανε άνθρωπος που δούλευε στον δήμο

TAGS
Share