Έγκλημα στο Περιστέρι: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις - Ο 22χρονος είχε δύο συνεργούς

«Τον βοήθησαν να μαζέψει τα...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις - Ο 22χρονος είχε δύο συνεργούς

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο 22χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει ομολογήσει την ενοχή του (δείτε εδώ την ομολογία του) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της 17χρονης Νικολέτας

Στην ΕΡΤ, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος σύντροφός της είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του, και τόνισε ότι κατέθεσαν την ανακρίτρια και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους για υπόθαλψη εγκληματία.

«Είχε συνεργούς δύο ανθρώπους από το Πακιστάν, ομοεθνείς του, οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια και από εκεί και πέρα θα ασκηθούν διώξεις για υπόθαλψη εγκληματία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης.

«Έχουν εντοπιστεί και θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους γιατί τον βοήθησαν να μαζέψει τα πράγματά του, να του φέρουν τις βοήθειες, χρηματικές και κάποιες άλλες οι οποίες ήταν η μεταφορά του στο τρένο, η οδήγησή του στους δουλέμπορους στα Σκόπια, για να μπορέσει να ολοκληρώσει το σχέδιο του, απάνθρωπο, απεχθέστατο και ειδεχθέστατο έγκλημα, με τη διαφυγή του», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και...»

Την Τρίτη 9/8 ο νεαρός οδηγήθηκε στον ανακριτή, εκεί όπου θα έπρεπε να εξηγήσει τους λόγους, που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο ομολόγησε αλλά εξήγησε πως αν και έχει μετανιώσει είχε λόγους, που τον οδήγησαν στη δολοφονία, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ». «Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα.

Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Έγκλημα Περιστέρι - 22χρονος