Έγκλημα στο Περιστέρι: Ξανά στον ανακριτή ο 22χρονος σήμερα - Ποια θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή

Έλαβε προθεσμία και αναμένεται να δώσει τις εξηγήσεις του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Ξανά στον ανακριτή ο 22χρονος σήμερα - Ποια θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή

Την ώρα που πλήθος κόσμου ξεσπά για τον τραγικό και άδικο χαμό της 17χρονης Νικολέτας, και οι συγγενείς της και η οικογένειά της προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μην μπορώντας να πιστέψουν πως το αγγελούδι τους δεν είναι πια κοντά τους (δείτε εδώ το ξέσπασμα της μητέρας της), την Τρίτη 9/8 ο 22χρονος θα οδηγηθεί ξανά στον ανακριτή προκειμένου να δώσει τις εξηγήσεις του για αυτή την αποτρόπαια πράξη μετά από την προθεσμία που έλαβε την προηγούμενη κιόλας μέρα.

Ξανά στο δικαστήριο ο 22χρονος για την δολοφονία της Νικολέτας

Στον Ανακριτή οδηγείται εκ νέου σήμερα ο 22χρονος, ο οποίος αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις του για τους λόγους που τον οδήγησαν στο ειδεχθές έγκλημα. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέττας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα, και όπως όλα δείχνουν το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για 5-6 λεπτά προτού υποκύψει.

«Ποιος θα την φέρει πίσω;»

Η δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία, ωστόσο φαίνεται πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού ο δράστης βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και έχει ήδη ομολογήσει για το έγκλημά του. Αυτό αποτελεί μία παρηγοριά για τους γονείς της αδικοχαμένης, ωστόσο ο πατέρας της μιλώντας στο κανάλι του ANT1 το Σάββατο 6/7 έδειχνε συντετριμμένος.

Το γεγονός πως ο υπεύθυνος θα πληρώσει για όσα έκανε, από τη μία πλευρά, ανακουφίζει τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όμως το κοριτσάκι τους δεν θα επιστρέψει ποτέ πίσω και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσουν ποτέ.

«Είναι μια ανακούφιση αλλά δεν παύει να έχει φύγει. Ποιος θα την φέρει πίσω; θα την φέρει πίσω κανένας; Για εμένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή αδικοχαμένη. Αν τον είχα μπροστά μου, θα του έλεγα ντροπή. Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;», είπε αρχικά.

«Μέχρι το πρωί έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο που ήμασταν όλοι μαζί με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη, μόνο έτσι όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, της ιστορίες μας. Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω τώρα, δεν σκέφτομαι τίποτα απολύτως. Τώρα θα κοιτάξω να δω πως θα συμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι ράκος», κατέληξε.