Έγκλημα στο Περιστέρι: Το παιχνίδι της μοίρας - Το προφητικό βίντεο της 17χρονης Νικολέτας με τον 22χρονο

Κανείς δεν γνώριζε τι θα επακολουθούσε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Το παιχνίδι της μοίρας - Το προφητικό βίντεο της 17χρονης Νικολέτας με τον 22χρονο

Την ώρα που ο 22χρονος Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος από την ανακρίτρια καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της άτυχης 17χρονης Νικολέτας από το Περιστέρι, όλο και περισσότερες πληροφορίες και γεγονότα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον δεσμό τους αλλά και πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τον χαρακτήρα του νεαρού.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 λοιπόν προβλήθηκε ένα προφητικό όπως χαρακτήρισαν πολλοί βίντεο του ζευγαριού από την πλατφόρμα του Tik Tok, το οποίο εκ πρώτης όψεως δεν λέει κάτι αλλά αν παρατηρήσει κανε΄ςι καλύτερα δείχνει πολλά.

Το προφητικό βίντεο της 17χρονης Νικολέτας με τον 22χρονο

Πρόκειται για το διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων, το οποίο είναι trend σε social media όπως το Tik Tok, και από αυτό αποκαλύφθηκε πως η 17χρονη Νικολέτα έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση τους ενώ ο 22χρονος Πακιστανός, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, ήταν πιο νευρικός και ζήταγε πιο δύσκολα συγγνώμη.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις - Ο 22χρονος είχε δύο συνεργούς

Ο 22χρονος σύντροφός της, ο οποίος έχει ομολογήσει την ενοχή του (δείτε εδώ την ομολογία του) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και του αρμόδιου εισαγγελέα. Στην ΕΡΤ, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος σύντροφός της είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του, και τόνισε ότι κατέθεσαν την ανακρίτρια και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τους για υπόθαλψη εγκληματία.

«Είχε συνεργούς δύο ανθρώπους από το Πακιστάν, ομοεθνείς του, οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια και από εκεί και πέρα θα ασκηθούν διώξεις για υπόθαλψη εγκληματία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης.

«Έχουν εντοπιστεί και θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους γιατί τον βοήθησαν να μαζέψει τα πράγματά του, να του φέρουν τις βοήθειες, χρηματικές και κάποιες άλλες οι οποίες ήταν η μεταφορά του στο τρένο, η οδήγησή του στους δουλέμπορους στα Σκόπια, για να μπορέσει να ολοκληρώσει το σχέδιο του, απάνθρωπο, απεχθέστατο και ειδεχθέστατο έγκλημα, με τη διαφυγή του», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.