Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 22χρονος πακιστανός - «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και...»

Σοκαριστικές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 22χρονος πακιστανός - «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και...»

Το έγκλημα που συνέβη στο Περιστέρι με τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας από τα χέρια του 22χρονου πακιστανού συντρόφου της έχει ταράξει για άλλη μια φορά την κοινωνία, με τις γυναικοκτονίες να αυξάνονται ανησυχητικά.

Την Τρίτη 9/8 ο νεαρός οδηγήθηκε στον ανακριτή, εκεί όπου θα έπρεπε να εξηγήσει τους λόγους, που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο ομολόγησε αλλά εξήγησε πως αν και έχει μετανιώσει είχε λόγους, που τον οδήγησαν στη δολοφονία, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος, όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την απολογία του στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Μέρος της απολογίας του 22χρονου πακιστανού που δολοφόνησε την 17χρονη στο Περιστέρι

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε και η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ». «Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξε νερό και άναψα τον ανεμιστήρα.

Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματα μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε».

Έγκλημα Περιστέρι - 22χρονος

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο δολοφόνος της 17χρονης

Καθημερινά και μετά τη σύλληψη αλλά και την ομολογία του άνδρα που σκότωσε την 17χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το δράστη του στυγερού εγκλήματος έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στο σημερινό 8/8 δελτίο ειδήσεων του Mega, όπως είδαμε ο δράστης με καταγωγή από το Πακιστάν διατηρούσε τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες με τις οποίες και κυκλοφορούσε.

Ο ίδιος σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του Δικαστηρίου προκειμένου να ομολογήσει για την εγκληματική του πράξη, ωστόσο θα απολογηθεί την Τρίτη 9/8 αφού ζήτησε εκ νέου προθεσμία. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέττας μίλησε για την εξέλιξη αυτή και ζητά να τιμωρηθεί ο δράστης που δολοφόνησε αυτό το ταλαιπωρημένο πλάσμα που όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας της είχε πέσει θύμα βιασμού μαζί με τον αδερφό της όταν ήταν μικρότεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.
Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001.

Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του είναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001.

Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.