Έγκλημα στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία για την απολογία του 22χρονου δράστη - Η εκτίμηση του δικηγόρου του 17χρονου θύματος

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στο Περιστέρι: Νέα προθεσμία για την απολογία του 22χρονου δράστη - Η εκτίμηση του δικηγόρου του 17χρονου θύματος

Το πρωί της Δευτέρας 8/8 έφτασε στο δικαστήριο ο 22χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε τη 17χρονη κοπέλα στο Περιστέρι για την απολογία του, ωστόσο φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πως θα απολογηθεί τελικά την Τρίτη 9/8, καθώς ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εκτιμά πως η δικαιοσύνη θα δείξει ότι η ποινή είναι η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης στο Περιστέρι για την αναβολή της απολογίας του δράστη

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή της Νικολέττας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει καθόλου χαρές της ζωής, αλλά μόνο τις λύπες από 11 χρόνων που είχε τις περιπέτειες στην προσωπική της ζωή.

Ο αντίδικος που είναι αυτεπάγγελτος δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του. Πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτον η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττα.

Το κλίμα στην οικογένεια της άτυχης Νικολέττας είναι πολύ βαρύ, είναι ένας τεράστιος πόνος και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας. Η σύλληψη του είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι' αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελαν να έρθουν και να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους δεν ήταν όμως εφικτό.

Η οργή του πατέρα είναι τεράστια και θα ήθελε να τον συναντήσει και είχε αυτή την πρόθεση, όπως και της μητέρας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλα τρία παιδιά και πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τα μεγαλώσουν. Ο θυμός τους, η τεράστια οργή τους γι' αυτό τον άνθρωπο και ένα μεγάλο γιατί συνοδεύει τις σκέψεις τους καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Εξωτερική φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Η τελευταία ανάρτηση του θύματος στα social media

Όσο τα ασαφή στοιχεία του δράστη για την δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι ερευνούνται από τις Αρχές, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η τελευταία ανάρτηση του θύματος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, το βράδυ της Κυριακής 7/8.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 29 Ιουλίου τραγουδώντας μπροστά στην κάμερα, ανέμελη, δίχως να έχει στο μυαλό της τι θα ακολουθούσε με το χαμόγελό της να μένει χαραγμένο στο μυαλό των αγαπημένων της προσώπων, που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη.