Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Νεκρή μια 71χρονη γυναίκα

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής που συνέβαλε στον απεγκλωβισμό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Νεκρή μια 71χρονη γυναίκα

Ένα πολύ δυσάρεστο ατύχημα συνέβη στο Νεοχώρι Σερρών νωρίτερα σήμερα 12/8 με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 71χρονη γυναίκα. Συγκεκριμένα το όχημα στο οποίο επενέβαινε και η άτυχη γυναίκα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει εκείνη τη ζωή της και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι δύο λόγω πρόσκρουσης σε μεταλλική πινακίδα σήμανσης.

Είναι ένα από τα πολλά δυστυχήματα που συμβαίνουν στους δρόμους της χώρας μας το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα τα ελληνικά νησιά που για ένα ακόμα καλοκαίρι κρατούν ένα δυσάρεστο ρεκόρ στα θανάσιμα τροχαία όπου ήδη μετρούν απώλειες και στη Ρόδο αλλά και στην Σαντορίνη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής

Συγκεριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, στις 12.05 περίπου, στο 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεοχωρίου – Παραλιμνίου Σερρών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 2 ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 71 και 75 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλική πινακίδα σήμανσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 71χρονης και τον τραυματισμό του 73χρονου και της 75χρονης.

Πηγή εξωτερικής Φωτογραφίας: Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ