Σημαντική ανακοίνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία - Έγινε γνωστό πως...

Η κακοκαιρία στην Ελλάδα από τις πρώτες κιόλας ώρες έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές καθώς αρκετοί δρόμοι είχαν μετατραπεί σε "ποτάμια" ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους ήταν αδύνατη (δείτε εδώ αναλυτικά)

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα χτυπήσουν τα νότια της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, το δυτικό και βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Ειδικά για την Αττική ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ εκτίμησε ότι θα υπάρχουν τοπικά μπόρες το πρωί σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές ενώ τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα μέσα στην ημέρα με την αστάθεια να συνεχίζεται και το βράδυ. Για τη Θεσσαλονίκη όσο πιο νότια τόσο πιο έντονη η αστάθεια με τον Σάκη Αρναούτογλου να ζητά μεγάλη προσοχή για την Χαλκιδική.

Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο 25/8

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι μέγιστες τιμές δε θα ξεπεράσουν τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.