Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Αυτοκτόνησε ο ξάδερφος της Καμίλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Οι αρχές βλέπουν οικονομικούς λόγους πίσω από την πράξη του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στο Μπάκιγχαμ: Αυτοκτόνησε ο ξάδερφος της Καμίλα  σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Σε μεγάλη αναταραχή βρίσκεται το βρετανικό παλάτι μετά την είδηση ότι ο ξάδερφος της Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Οι αρχές κάνουν λόγο για αυτοκτονία και μάλιστα πιθανά πίσω από αυτήν βρίσκονται τα οικονομικά αδιέξοδα του Charles Villiers, καθώς πρόσφατα είχε κηρύξει πτώχευση.

Είναι ο δεύτερος γαλαζοαίματος που αυτοκτονεί το τελευταίο διάστημα, καθώς πριν από λίγο καιρό στις αρχές του καλοκαιριού είχε βρεθεί νεκρή και η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλιάνο, η οποία βρέθηκε από την αστυνομία μέσα στη βίλα της στην Ισπανία.

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αυτοκτονία του Charles Villiers

Ο Charles Villiers, ο οποίος πρόσφατα κήρυξε ότι πτώχευσε, ββρέθηκε νεκρός από μια οικονόμο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Durrants» στο Marylebone του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους Times, ο 59χρονος έμενε σε καναπέδες μετά από τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και έμενε στο γιοτ φίλου του στα ελληνικά νησιά στις αρχές του μήνα.

Ο φίλος του ανησύχησε για τη ψυχική του υγεία και κανόνισε να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να επισκεφτεί μια κλινική. Όμως εκείνος δεν πήγε ποτέ, αλλά πήγε σε ένα ξενοδοχείο την περασμένη Τετάρτη, όπου και βρέθηκε νεκρός.

Ο Charles Villiers σε παλαιότερη φωτογραφία του