Κακοποίηση ζώου στα Ιωάννινα: Δεν έχει τέλος η φρίκη - Όσα δήλωσε ο κτηνίατρος για τον βασανισμό

Όσα ανέφερε στην κάμερα της Ερτ

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κακοποίηση ζώου στα Ιωάννινα: Δεν έχει τέλος η φρίκη - Όσα δήλωσε ο κτηνίατρος για τον βασανισμό

Άκρως συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζίτσας, όπως και ολόκληρη η χώρα με τον 63χρονο αντιδήμαρχο που κατηγορείται ότι έσερνε έναν γάιδαρο με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε περιοχή των Ιωαννίνων για πάνω από 700 μέτρα, υποβάλλοντας το ζώο σε έναν απίστευτο βασανισμό, του οποίοι οι εικόνες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχουν οδηγήσει άτομα που δραστηριοποιούνται στην αυτοδιοίκηση να ζητούν την αποπομπή του.

Τι λένε οι κτηνίατροι του άτυχου ζώου στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γάιδαρος είναι τώρα καλύτερα στην υγεία του, ενώ περιθάλπεται από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από το ασύλληπτο συμβάν.

«Είναι καλά στην υγεία του», είπαν οι δύο κτηνίατροι, «είναι σοκαρισμένο το ζώο από την πτώση, φέρει τραύματα στα πόδια και στην κοιλιά. Είναι όρθιος, έχει φάει, ήπιε νερό, αύριο θα έρθει και ιδιώτης κτηνίατρος για παρακολούθηση και να περιποιηθεί τα τραύματα, ενώ ο ιδιοκτήτης του ζώου ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή και περιποιήθηκε τα τραύματα».

Αφέθηκε ελεύθερος ο αντιδήμαρχος

Στη συνέχεια της Δευτέρας 29/8 μέσα από την εκπομπή ''Ώρα Ελλάδος'' έγινε γνωστό, πως 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Τέθηκαν ωστόσο περιοριστικά μέτρα, όπως η απαγόρευση εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

TAGS