Πέθανε ο τραγουδιστής Λουκ Μπελ - Είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο τραγουδιστής Λουκ Μπελ - Είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή

Μετά την ανακοίνωση για τον θάνατο της Τσάρλι Ντιν Κρικ, έγινε γνωστό πως το ανερχόμενο αστέρι της κάντρι μουσικής Λουκ Μπελ έφυγε από τη ζωή στα 32 του χρόνια. Ο τραγουδιστής αγνοούνταν για περισσότερο από μία εβδομάδα και ο φίλος και συνάδελφός του, Ματ Κίνμαν επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα μέσα από την μουσική ιστοσελίδα Saving Country Music.

Γεννήθηκε στο Κεντάκι και μεγάλωσε στο Γουαϊόμινγκ, ωστόσο βρέθηκε νεκρός στην Αριζόνα, την Τετάρτη 31/8, κοντά στο σημείο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η αστυνομία.

Πληροφορίες για τον θάνατο του Λουκ Μπελ

Μέχρι αυτή την ώρα, η αιτία θανάτου του τραγουδιστή παραμένει άγνωστη, ωστόσο, ο Κίνμαν δήλωσε ο ίδιος είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, εξηγώντας ότι μια πρόσφατη αλλαγή στη φαρμακευτική του αγωγή μπορεί να οφείλεται για την εξαφάνισή του.

Οι συγγενείς, οι συνάδελφοι και οι φίλοι τον αποχαιρετούν στα social media μέσω αναρτήσεων που ραγίζουν καρδιές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα του από ένα τοπικό μπαρ, ενώ σπούδαζε παράλληλα στο κολέγιο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Νάσβιλ, όπου και ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ « Don’t Mind If I Do» το 2014.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Luke Bell