Εμφανώς συγκινημένη στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το δικαστήριο

Καταθέτει εν μέσω συγκεντρώσεων συμπαράστασης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εμφανώς συγκινημένη στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα -  Αποκλειστικές φωτογραφίες από το δικαστήριο

Στον Άρειο Πάγο προσήλθε λίγο πριν τις 11 η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε το βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια συνοδευόταν από το δικηγόρο της, ενώ έξω από το δικαστήριο υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος που της συμπαραστέκεται. Η ίδια εμφανώς συγκινημένη μπήκε στον Άρειο Πάγο προκειμένου να αμφισβητήσει το βούλευμα που μέχρι τώρα απαλλάσσει τον έναν από τους φερόμενους βιαστές της.

Όπως προανήγγειλαν και οι δικηγόροι της πριν από λίγες μέρες αυτή είναι η επόμενη τους κίνηση ενώ αν δεν δικαιωθούν ούτε σε αυτή την περίπτωση θα προσφύγουν και στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο είχε απαλλάξει τον Βασίλη Λεβέντη, φερόμενο ως βιαστή της, καθώς στον οργανισμό της δεν είχε βρεθεί αρκετή ποσότητα αλκοόλ ή παραισθησιογόνων ουσιών που να αιτιολογούν τις κάμψεις των αντιστάσεών της.

Η στιγμή που η Γεωργία Μπίκα εισέρχεται στον Άρειο Πάγο εμφανώς συγκινημένη

Η Γεωργία Μπίκα εμφανώς συγκινημένη στον Άρειο Πάγο

Η Γεωργία Μπίκα εισέρχεται στον Άρειο Πάγο και δέχεται μια αγκαλιά

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ : NDP

Η πρώτη της αντίδραση μετά την αθώωση με βούλευμα του Βασίλη Λεβέντη

Μετά την προσκόμιση όλων των απαιραίτητων στοιχείων ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας απαλλάσσεται από τον καταγγελλόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελική πρόταση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

Η Γεωργία Μπίκα, λίγες ώρες μετά, έδωσε την δική της απάντηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεση μου στο αρχείο. Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεση μου στο ακροατήριο για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία.

Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Υπόθεση μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined