«Θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!» - Με δάκρυα ξεσπά η Γεωργία Μπίκα έξω από το δικαστήριο

Παλεύει μέχρι τέλους για την υπόθεσή της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!» - Με δάκρυα ξεσπά η Γεωργία Μπίκα έξω από το δικαστήριο

Σε νέα φάση περνά η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η οποία άσκησε αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο «έκλεισε» η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της. Συνοδευόμενη από το νέο της δικηγόρο, Ν. Διαλυνά, η ίδια ανέφερε πως πρόκειται για την τελευταία τους ελπίδα να αποδοθεί Δικαιοσύνη, διαφορετικά όπως θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Όσα δήλωσε η Γεωργία Μπίκα

«Εάν δεν το δει η ελληνική Δικαιοσύνη, τότε θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με όσα μέσα μέχρι τέλους. Το βούλευμα αναφέρει ότι λόγω του ότι εκείνη την ημέρα φορούσα ψηλοτάκουνα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Στα βίντεο που υπάρχουν και αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, δείχνουν ότι τη στιγμή που πηγαίνω περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου παραπατάω. Πράγμα, που πάει να πει ότι δεν φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασης μου».

Ανατροπή με τις τοξικολογικές της - Τι ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της

Μέχρι στιγμής, οι τοξικολογικές εξετάσεις από το εργαστήριο της Ελλάδας και της Ελβετίας έδειχναν πως βρέθηκε ένα πολύ μικρό ποσοστό αλκοόλ στον οργανισμό της, κάτι που απορρίπτει τους ισχυρισμούς της 24χρονης πως δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν λόγω μέθης.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας 6/6, η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στο φως τα αποτέλεσμα των εξετάσεων της Γαλλίας, τα οποία φαίνεται πως είναι τελείως αντίθετα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως η Γεωργία βρισκόταν σε πολύ βαριά κατάσταση μέθης κάτι που ανατρέπει αρκετά τα έως τώρα δεδομένα.