Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει περιουσία πολλών χιλιάδων στην κόρη του Λυδία

Αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει περιουσία πολλών χιλιάδων στην κόρη του Λυδία

Μπορεί να παραμένει μέσα στη φυλακή μετά την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου του και του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά, ωστόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τη δημοσιότητα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού, οι οποίες κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι, ο πρώην πιλότος ετοιμάζεται να μεταβιβάσει στην κόρη του Λυδία όλη του την περιουσία.

Όσα μετέδωσε το Πρωινό για την περιουσία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σύμφωνα με τον ANT1, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, πήρε την απόφαση πριν από λίγες ημέρες, ενώ ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, ώστε όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Πριν τη δολοφονία, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο στην Αττική, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν.

Η περιουσία που θέλει να μεταβιβάσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη Λυδία είναι αποταμιεύσεις 50.000 ευρώ, ένα οικόπεδο με αξία 60.000 ευρώ στην Παλλήνη και ποσοστό σε 2 ακίνητα σε Αλόννησο και Αγία Παρασκευή.

Γράφει και ημερολόγιο προκειμένου να της το παραδώσει

Μια αποκλειστική πληροφορία για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μεταδόθηκε την Τετάρτη 25 Μάη, μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» που μεταξύ άλλων φιλοξένησε και τον δικηγόρο του πιλότου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο κατηγορούμενος για το φόνο της συζύγου του έχει βάλει στόχο να γράψει ένα ημερολόγιο για όσα έγιναν , με σκοπό να το παραδώσει στο μέλλον στην κόρη του Λυδία, όταν εκείνη θα είναι πλέον ενήλικας και θα είναι ικανή να διαχειριστεί το ανείπωτο αυτό περιστατικό που σημάδεψε τα βρεφικά της χρόνια.

Στο ημερολόγιο θα μεταφέρει γεγονότα σκέψεις αλλά και τα όσα βιώνει στο κελί της φυλακής

Στιγμιότυπα με τη μικρή Λυδία πριν το τραγικό συμβάν