Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απόφαση που πήρε για την κόρη του, Λυδία, μέσα από τις φυλακές

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απόφαση που πήρε για την κόρη του, Λυδία, μέσα από τις φυλακές

Να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της αδικοχαμένης Κάρολαιν στην Αλόννησο αποφάσισε μέσα από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει όλη του την περιουσία στην Λυδία

Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της συζύγου του, η οποία πριν μερικές μέρες θα γιόρτασε τα γενέθλιά της, έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη Λυδία, μια απόφαση που πήρε πριν μερικές και ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί.

Όσον αφορά την περιουσία, είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν ένα οικόπεδο στην Αττική με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι.

Το πρώτο επισκεπτήριο στον Μπάμπη από τους γονείς του

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει μεταφερθεί από τις 6/6 στις φυλακές Μαλανδρίνου. Το περασμένο Σάββατο, ο 33χρονος βγήκε από την υποχρεωτική καραντίνα μετά από πέντε ημέρες και μεταφέρθηκε στην 1η Πτέρυγα των φυλακών.

Την Πέμπτη 16/6 δέχτηκε την πρώτη επίσκεψη από τους γονείς του, ένα χρόνο μετά τη σύλληψη. Σύμφωνα με το Πρωινό, υπήρξε ελαστικότητα στο χρονικό διάστημα που τον είδαν, διήρκησε 45 λεπτά λόγω του ότι ήρθαν από μακριά οι γονείς. Η συνάντηση έγινε σε ελεύθερο επισκεπτήριο, χωρίς τζάμι διαχωριστικό.

Το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπόρου αναφέρει πως δεν υπήρχαν συναισθηματισμοί, κλάματα και αγκαλιές. Ακόμη, συζητήθηκε ένα ζήτημα, που έχει προκύψει μεταξύ των δύο οικογενειών. Μετά τη δίκη, εδώ και ένα μήνα περίπου, η οικογένεια της Καρολάιν έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται και να δυσκολεύει την επικοινωνία της μικρής Λυδίας με την οικογένεια του Μπάμπη.

Έχουν ακουστεί φήμες πως θα αιτηθεί η οικογένεια Αναγνωστόπουλου συνεπιμέλεια και πιθανόν να ανοίξει νέος κύκλος δικαστηρίων.

Από την άλλη, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Μαλανδρίνου υποστηρίζει πως του είπε ο Μπάμπης: «Την οικογένειά του την είχε μακριά του γιατί δεν ήθελε να κάνει κακό. Έχει καταλάβει πως έχασε τη γυναίκα και το παιδί του και δε θέλει να καάνει μεγαλύτερο κακό. κατανοεί γιατί θέλει ο πεθερός του να αλλάξει επίθετο η Λυδία. Αυτό που είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς για το συμβόλαιο θανάτου δεν ισχύει, ούτε ιστορίες για ναρκωτικά. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα το έλεγε στο δικαστήριο για να ελαφρύνει τη θέση του».