Allou Fun Park: «Η μία κοπέλα έχει τρύπα στον πνεύμονα» - Όσα δήλωσε ένας εκ των τραυματιών

Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να τους ρίξουν την ευθύνη για το ατύχημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Allou Fun Park: «Η μία κοπέλα έχει τρύπα στον πνεύμονα» - Όσα δήλωσε ένας εκ των τραυματιών

Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο από τα τέσσερα άτομα, που εκτοξεύτηκαν από το βαγόνι στο Allou Fun Park. Ένας εξ αυτών μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και όπως σημείωσε οι υπεύθυνοι θέλουν να τους ρίξουν την ευθύνη, για ότι συνέβη.

Πως συνέβη το ατύχημα στο Allou Fun Park.

Ο 25χρονος τραυματίας περιέγραψε τι έγινε και εκτροχιάστηκε το βαγόνι. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν έχει κάποια ζώνη ασφαλείας. Ήμασταν τέσσερα άτομα. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη κατηφόρα, που υποτίθεται ότι πρέπει να έχει νερό. Δεν υπήρχε κανένα νερό εκεί και δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία ή κανένα φρένο. Μετά είχε μία στροφή δεξιά και εκεί εκτροχιάστηκε το βαγόνι».

Η μαρτυρία του τραυματία είναι συγκλονιστική και όπως είπε αυτός λιποθύμησε και ξύπνησε μέσα στη λάσπση. «Έχω χτυπήσει στα πλευρά και έκανα 12 ράμματα στο κεφάλι, στον ώμο και στο δεξί μου πόδι και λίγο πλευρά - λεκάνη. Η μία κοπέλα έχει τέσσερα σπασμένα πλευρά και τρύπα στον πνεύμονα».

Παράλληλα σημείωσε ότι οι υπεύθυνοι του πάρκου προσπαθούν να τους ρίξουν την ευθύνη (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της υπευθύνου του Allou Fun Park). «Από το πάρκο δεν μας πήρε κανένας. Ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα από τα παιδιά και να μας κατηγορήσουν ότι εμείς σηκωθήκαμε από το βαγόνι. Θέλουν να μας ρίξουν την ευθύνη. Εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά, που έχει κάτι σίδερα. Δεν είμαστε μικρά παιδιά. Να διασκεδάσουμε θέλαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην εντατική μία από τους τραυματίες του ατυχήματος του Allou Fun Park

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες, που εκσφενδονίστηκαν από τρενάκι στο Allou Fun Park. Ιδιαίτερα η μία κοπέλα, που τραυματίστηκε, βρίσκεται στην εντατική, καθώς έχει υποστεί σοβαρά τραύματα από το ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Open, η κατάσταση της κοπέλας είναι ιδιαίτερα σοβαρή και νοσηλεύεται στην εντατική. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί κακώσεις στον θώρακα, Σοβαρή είναι και η κατάσταση ενός ακόμη τραυματία, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην σπλήνα του.