«Ακούω άσχημα πράγματα..» - Ο Θύμιος Μπουγάς μιλάει μήνες μετά την εξαφάνιση του

Όσα είπε ο Θύμιος για την εξαφάνιση του και το bullying που δέχθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ακούω άσχημα πράγματα..» - Ο Θύμιος Μπουγάς μιλάει μήνες μετά την εξαφάνιση του

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε συγκλονίσει την Ελλάδα όταν δέχθηκε bullying και στη συνέχεια τον έψαχνε όλη η χώρα. Ο Θύμιος ύστερα από μήνες βλέπει αισιόδοξα το μέλλον και είναι έτοιμος να ξεκινήσει ξανά την αποκατάσταση των τραυμάτων του. Επίσης, έστειλε το δικό του μήνυμα για το bullying.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα συναντήθηκε με τον Θύμιο Μπουγά και αυτός εξομολογήθηκε όσα πέρασε. Όπως τόνισε δεν γνώριζε ότι τον έψαχναν και ότι πούλαγε χαλκό, προκειμένου να ζήσει τον 1,5 μήνα που είχε εξαφανιστεί.

Όσον αφορά αυτούς που του έκαναν bullying, είπε ότι θέλει να υπάρξει τιμωρία από το κράτος και να σταματήσει πριν γίνει χειρότερο. Αυτός, όπως είπε, άντεξε γιατί το είχε συνηθίσει, αλλά κάποιος με άλλο χαρακτήρα θα μπορούσε να είχε αυτοκτονήσει.

Όλα όσα είπε ο Θύμιος Μπουγάς για όσα πέρασε και για το μέλλον

Για τη ψυχολογία του; «Είμαι καλά προς το παρόν, αισθάνομαι καλά με τον κόσμο πλέον γιατί δεν είναι όπως πρώτα. Δεν συμπεριφέρονται όπως παλιά. έχω μια ανταπόκριση πολύ καλύτερη. Ακόμα και οι συμπατριώτες μου στον Πύργο. Υπάρχουν όμως και μερικοί που ακούω άσχημα πράγματα. Για παράδειγμα, λένε ότι εγώ είχα κάνει κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν τους δίνω σημασία. Δεν χρειάζεται.

Για το ατύχημα του: «Το ατύχημα έγινε το 2018. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά από το ατύχημα. Είχα μεγάλη ταλαιπωρία. Πάρα πολύ, μέχρι που κάποιοι γιατροί σταμάτησαν τη διαδικασία αποκατάστασης. Δεν ξέρω γιατί. Το τελευταίο χειρουργείο το έκανα στο ΚΑΤ. Τους είπα πότε να έρθω και μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και δεν το έκαναν ποτέ».

Για την περίοδο που εξαφανίστηκε: «Έφυγα και πήγα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Μάζευα καλώδια για να τα καθαρίσω και να πουλήσω τον χαλκό. Μ΄αυτά έβγαζα τα έξοδα μου. Έτσι ζούσα. Δεν έψαχνα φαγητό στους κάδους, έψαχνα καλώδια για χαλκό. Δεν ήξερα ότι με έψαχνα. Δεν είχα τηλεόραση τίποτα. Κανένας δεν μου είπε ότι με ψάχνουν.

Δεν ξέρω πως με βρήκαν. Όταν ήρθαν μου έσπασαν το τζάμι της πόρτας και ήρθαν με τους φακούς. Εγώ ξύπνησα αλλά δεν τους έβλεπα λόγω των φακών. Κάποιος με είδε και τους είπε ότι ξαναείδαμε τον Θύμο στην περιοχή. Και ήρθαν εκεί» (Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες όταν τον εντόπισαν).

Για όσους του έκαναν bullying: «Εγώ θέλω να τους πω ένα πράγμα. Μακάρι να υπάρξει κράτος, κανονικό κράτος, και να τα τιμωρήσει όπως πρέπει. Διαφορετικά θα γίνουν τα ίδια. εμένα δεν με ενόχλησε τόσο πολύ, γιατί τα έχω συνηθίσει. Αν ήταν άλλο δεν θα άντεχε. Να το σταματήσουμε όλο αυτό τώρα. Γιατί αργότερα θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Για το μέλλον και την αποκατάσταση του: «Ας γίνει ότι καλύτερο γίνεται. Θέλω να βρω δουλειά για να συνεχίσω τη ζωή μου. Δεν θέλω κάτι άλλο».

Έτσι ήταν ο Θύμιος Μπουγάς πριν το ατύχημα του

Η πονεμένη ιστορία του Θύμιου Μπουγά συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο τον τελευταίο μήνα, αφού όπως έγινε γνωστό ο άνθρωπος αυτός από τον Πύργο Ηλείας, ήταν για καιρό θύμα bullying από διάφορους επιτήδειους της γειτονιάς, που μετά το ατύχημα που είχε και προκάλεσε παραμόρφωση στο πρόσωπό του, του έκαναν τη ζωή αβίωτη. Από βρισιές και σωματική βία, μέχρι και επιθέσεις στο ίδιο του το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να εξαφανιστεί για μέρες, ευτυχώς με αίσιο τέλος.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εύρεσή του από τις αστυνομικές αρχές, όπως είπε, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, εκείνος δήλωσε πως βρισκόταν σε ένα ακατοίκητο σπίτι στον Πύργο Ηλείας, εφοδιασμένος με τα απαραίτητα τρόφιμα και επιχειρώντας να ξεφύγει από τους τραμπούκους που του δημιουργούσαν προβλήματα. Μάλιστα ενημερώθηκε και από το δήμαρχο για τη βοήθεια που θα του παρέχουν.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία του πριν το αυτοκινητιστικό ατύχημα που του προκάλεσε την παραμόρφωση στο πρόσωπο.

Η μοναδική φωτογραφία του Θύμιου Μπουγά πριν το ατύχημα