Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας - «Η Τζωρτζίνα δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των γιατρών»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας όπου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρείται νούμερο ένα ύποπτο πρόσωπο σχετικά με τους τρεις θανάτους των κοριτσιών της.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή, «T-live» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την πρόταση του εισαγγελέα για τη 34χρονη (δείτε εδώ το 40 πρόσωπο "κλειδί" που θα καταθέσει).

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στη Πάτρα

«Η κατηγορούμενη προς υλοποίηση του ανθρωποκτόνου σχεδίου της το πρωί της 8ης Απριλίου 2021 (μόλις 18 ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας προσήλθε συνοδεύοντας την υγιέστατη Γεωργία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών αναφέροντας ψευδώς ότι αυτό εμφάνισε περί ώρα 05.30 το πρωί επεισόδιο απώλειας συνείδησης με σπασμούς».

Οι αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο ίντερνετ πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι μέρες γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Σήμερα η εκπομπή T-live παρουσίασε τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, όσο η κόρη της Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, λίγες μέρες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ήδη έχει προτείνει να δικαστεί για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και Ίριδας, ενώ μαζεύονται ακόμα περισσότερα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο ήδη έχουν συνταχθεί επαρκείς εκθέσεις για τον τρόπο που απεβίωσε το παιδί και σύντομα θα γίνει νέα πρόταση.

Τι συνέβη 12 ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου του 2022, πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα;

Η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτό λοιπόν σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Έτσι λοιπόν η Πισπιρίγκου κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 9 το βράδυ εκείνης της ημέρας –όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο- μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».