Τραγωδία Πάτρα: Το 4ο πρόσωπο που θα καταθέσει - Είδε τη Τζωρτζίνα με...

Όσα αποκάλυψε η εκπομπή T - Live

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Το 4ο πρόσωπο που θα καταθέσει - Είδε τη Τζωρτζίνα με...

Φως αναμένεται να ρίξει η κατάθεση ενός παιδιάτρου που αντίκρυσε νεκρή την Τζωρτζίνα στην τραγική υπόθεση της Πάτρας. Στην εκπομπή T-Live παρουσιάστηκαν σήμερα 15/9 κομμάτια από τη μαρτυρία του και τα λόγια του αναμένεται να είναι καταλυτικά για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο εδώ και ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες στην ίδια εκπομπή είχαν αποκαλυφθεί και τα άλλα τρία πρόσωπα που θα καλούνταν για κατάθεση προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας και πρόκειται για μία νοσηλεύτρια, έναν ιατροδικαστή και έναν προιστάμενο τοξικολογικού εργαστηρίου.

Η συνεισφορά του νέου προσώπου στις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας

Αυτά ειπώθηκαν σήμερα 15/9 στο T-Live:

«Εκτός από τα τρία πρόσωπα – κλειδιά που είναι μάρτυρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο, ένας παιδίατρος ο οποίος είχε εφημερία στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο «Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού», ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ενώ όπως αποκάλυψε η Γιώτα Κηπουρού, όταν ο παιδίατρος ειδοποιήθηκε για την Τζωρτζίνα έσπευσε αμέσως με την ομάδα του, ωστόσο η 9χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

«Ο παιδίατρος έφτασε αμέσως με την ομάδα του, ενώ όταν μπήκε στον θάλαμο είδε την Τζωρτζίνα χωρίς σφυγμούς, απνοιακή και κυάνωση στο στόμα και με μυδρίαση».

H Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε δίκη για ανθρωποκτονία οδηγείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτωδικών Γιώργος Νούλης εισηγήθηκε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, την παραπομπή της 33χρονης για βαρύτατα αδικήματα.

Ο εισαγγελέας ήταν «καταπέλτης» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Γιώργος Νούλης αποφάσισε να εισηγηθεί την παραπομπή της κατηγορούμενης σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνα.

Ακόμη, ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Τον τελικό λόγο θα έχει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που θα αποφασίσει αν θα την παραπέμψει ή όχι. Το βούλευμα αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Εντωμεταξύ νωρίτερα ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, ενημέρωσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις για διαρροές της υπόθεσης.