Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου - Μηνύσεις από τον Κούγια

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση της Πάτρας

Εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου - Μηνύσεις από τον Κούγια
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Ενημέρωση 07.09.2022 11:52
Από Youweekly Team

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο της Μαλένα και της Ίριδα. Ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας (δείτε εδώ όσα είχε πει όταν ανέλαβε την υπεράσπιση της), εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, με τις οποίες έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Συγκεκριμένα, αναμένεται να κινηθεί δικαστικά για τις διαρροές στον Τύπο, όπως ανέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσίευσε τις καταθέσεις των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλόγρια, αλλά και του παθολογοανατόμου του κ. Ευτυχιάδη. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Αλέξη Κούγια, καθώς όπως ανακοίνωσε υπήρξε διαρροή των εγγράφων της υπόθεσης.

Το εισαγγελικό πρόσωπο, που «φωτογραφίζει» ο Αλέξης Κούγιας, για τις διαρροές.

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω της ανακοίνωσης του «φωτογραφίζει» συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό για τις διαρροές. Όπως επισημαίνει μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω των προηγούμενων δικηγόρων της είχε ενημερώσει ότι συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός οφείλεται για τις διαρροές.

Πάτρα: «Η μόνη απάντηση σε αυτές τις παράνομες συμπεριφορές...» - Πυρ και μανία ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γρηγόρη Λέων

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας, ύστερα από την απόφαση να αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και κάπως έτσι ξεκίνησε μία νέα κόντρα για τον δικηγόρο, ο οποίος δεν έχασε άλλο χρόνο και έδωσε την απάντησή του.

Τη Δευτέρα 29/8, λοιπόν, ανακοίνωσε με ένα νέο κείμενο πως πρόκειται να κινηθεί και τι συμβαίνει όσον αφορά την πελάτισσά του, αφήνοντας υπονοούμενα πως πλέον θα μηνύει όσους δημιουργούν μία προκατάληψη προς το όνομά της.

«Σήμερα πρωί πρωί, από τα ξημερώματα και την αρχή της νέας εβδομάδας, για να συντηρηθεί στην επικαιρότητα η δικαστική τραγωδία της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου, ένας ιδιώτης ιατροδικαστής που δεν έχει προβεί ποτέ σε επίσημη ιατροδικαστική υπηρεσία, σε άμεση ιατροδικαστική εξέταση πτώματος, χωρίς να έχει στα χέρια του την δικογραφία, χωρίς να έχει κάνει ο ίδιος επίκαιρη ιατροδικαστική εξέταση στα άψυχα σώματα των τριών άτυχων κοριτσιών,

χωρίς να έχει γνώση της νέας δικογραφίας, η οποία εκκρεμεί ενώπιον της Ανακρίτριας κας Τζωρτζάτου, χωρίς να έχει υπόψιν παθολογοανατομικά στοιχεία, τα οποία τέθηκαν υπόψιν του νέου παθολοαγανατόμου από τη Θεσσαλονίκη και τα οποία με ποσοστό 90% εκρίθησαν ακατάλληλα για παθολογοανατομική επανεξέταση, τόλμησε για ακόμη μία φορά, όπως επί μήνες καθημερινά κάνει, να πλήξει άμεσα και έμμεσα το τεκμήριο αθωότητος της κας κατηγορουμένης και να εκθέσει επίσημες κορυφαίες ιατροδικαστές,

όπως τις κ.κ. Τσάκωνα και Τσιόλα, αλλά και τον κορυφαίο Έλληνα παθολογοανατόμο, καθηγητή ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αγαπητό και χρησιμοποιώντας μία έκθεση ιδεών-σενάριο, η οποία παρανόμως βρίσκεται στα χέρια δημοσιογράφων και η οποία βαπτίστηκε ιατροδικαστική επανεξέταση, χωρίς οι δύο νέοι ιατροδικαστές ούτε να έχουν εξετάσει τα νεκρά σώματα των τριών νεκρών κοριτσιών, ούτε να έχουν στη διάθεσή τους κατάλληλα επιστημονικά ευρήματα,

ισχυρίστηκε ψευδώς στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού που ενεφανίσθη, ότι δήθεν αυτή η επανεξέταση είναι ισχυρότερη από τις δύο πραγματικές ιατροδικαστικές εξετάσεις των πραγματικών και ανιδιοτελών ιατροδικαστών, γιατί δήθεν έχει λάβει υπόψιν και νέα στοιχεία, δημιουργώντας μία προκατάληψη της κοινής γνώμης εις βάρος της κας κατηγορουμένης.

Όπως έχω δεσμευτεί η μόνη απάντηση σε αυτές τις παράνομες συμπεριφορές θα είναι η έκδοση απαντητικών ανακοινώσεων, χωρίς καμία τηλεοπτική εμφάνιση και κατάθεση μηνύσεων και αγωγών σε όλους όσους παρανομούν, είτε είναι ιατροδικαστές, είτε είναι παθολογοανατόμοι, είτε είναι δικηγόροι, είτε είναι δημοσιογράφοι. Άμεσα θα ζητήσω την συνδρομή του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου και του ιατρικού συλλόγου Αθηνών, ώστε αυτή η παρανομία που θίγει τη δημοκρατία και την ορθή απονομή της δικαιοσύνης να σταματήσει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: «Σε καμία περίπτωση...» - Η αποκάλυψη της νοσηλεύτριας που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το μοιραίο επεισόδιο

Σε νέα σχέση ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την Ρούλα Πισπιρίγκου - Αυτή είναι σύντροφός του

Share