Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Τραγωδία Πάτρα: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» - "Κόλαφος" ο Κούγιας με τις νέες του δηλώσεις

Όλα όσα ανέφερε

Τραγωδία Πάτρα: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» -
News 25.08.2022 09:53
Από Ίρις Βίλα

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Αλέξης Κούγιας πρόκειται να αναλάβει την Ρούλα Πισπιρίγκου ως δικηγόρος υπεράσπισής της καθώς η ίδια κατηγορείται για τους 2 θανάτους των κοριτσίων της οι οποίες βρήκαν τραγικό τέλος, ωστόσο τα ερωτήματα συνεχίζουν να παραμένουν αναπάντητα αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την άλλη, ο γνωστός ποινικολόγος υποστηρίζει πως η 33χρονη μητέρα είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα».

Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Πάτρας

Μεταξύ άλλων, παραχώρησε νέες δηλώσεις στο flamis.gr όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε πως «έχω αηδιάσει με όσα έγιναν σε βάρος της 33χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών».

''Tις απαντήσεις τις δίνει μόνο η επιστήμη'' - Ξέσπασε ο Λέων μετά την επιστολή του Κούγια

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γνωστός Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μετά την επιστολή που έστειλε στα μέσα ο Αλέξης Κούγιας, αφού ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της στην Πάτρα. Ο κ. Λέων έδωσε απαντήσεις μέσα από το tweet του, ξεκαθαρίζοντας ότι στις ιατροδικαστικές έρευνες κύριο ρόλο έχει η επιστήμη.

Ο Αλέξης Κούγιας στην επιστολή του κάνει λόγο για «πρωτοφανείς ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές, αστυνομικές αντιφάσεις», ενώ ξεκαθάρισε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα παρίσταται σε κανάλια για την υπόθεση, παρά μόνο θα παρεμβαίνει με γραπτές επιστολές. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο ίδιος και η ομάδα του θα κινηθούν ως πρέπει απέναντι σε όποιον παραποιεί την αλήθεια.

Γράφει λοιπόν στο Twitter ο ιατροδικαστής:

«Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: «Παγώνει» η ανακριτική διαδικασία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Τραγωδία Πάτρα: Δύο τα δικαστήρια για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Πότε αναμένεται η ανάκριση;

Share