Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι βρίσκεται σήμερα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

Τα ξεχασμένα ρούχα και τα σκονισμένα έπιπλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι βρίσκεται σήμερα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

H κάμερα της εκπομπής T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού εξασφάλισαν εικόνες μέσα από το σπίτι όπου η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο σύζυγός της και οι κόρες έμεναν τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα σπίτι που κάποτε έσφυζε από ζωή...

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έμενε η Πισπιρίγκου

Στο καθιστικό υπάρχουν λίγα σκονισμένα έπιπλα, ενώ στο υπνοδωμάτιο του πρώην ζευγαριού, δεν υπάρχει πλέον σχεδόν τίποτα εκτός από ένα εικονοστάσι. Στην κουζίνα, επίσης, υπάρχει κουτί από ένα μίξερ. Στο μπαλκόνι υπάρχουν ξεχασμένα ρούχα, ενώ στην πόρτα κάθε δωματίου είχαν γράψει μία ονομασία (δείτε όλες τις εξελίξεις).

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου - Οι αναζητήσεις στο ίντερνετ πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι μέρες γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Η εκπομπή T-live παρουσίασε τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, όσο η κόρη της Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, λίγες μέρες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ήδη έχει προτείνει να δικαστεί για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και Ίριδας, ενώ μαζεύονται ακόμα περισσότερα στοιχεία για το θάνατο της Τζωρτζίνας, ωστόσο ήδη έχουν συνταχθεί επαρκείς εκθέσεις για τον τρόπο που απεβίωσε το παιδί και σύντομα θα γίνει νέα πρόταση.

Τι συνέβη 12 ημέρες, δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου του 2022, πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα;

Η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτό λοιπόν σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Έτσι λοιπόν η Πισπιρίγκου κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, στις 9 το βράδυ εκείνης της ημέρας –όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο- μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».