Μητέρα 12χρονης για 53χρονο: "Αν έχει κόσμο που τον καλύψει και βγει έξω εγώ θα τον θάψω!"

"Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά", φέρεται να της έλεγε η σύζυγος του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μητέρα 12χρονης για 53χρονο:

Αποτρόπαια είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του παιδοβιαστή στον Κολωνό. Ολοένα και διάσημα πρόσωπα, εντωμεταξύ, γίνεται γνωστό πως γνώριζαν τον 53χρονο (δείτε εδώ ποια ηθοποιός είχε συναναστραφεί μαζί του).

Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε σε Star και Alpha ότι, η ίδια, μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι βρήκε τα αδιανόητα μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενόσω βρισκόταν σε διακοπές, ενώ, μολονότι έτρεξε και κατάφερε να καταγγείλει πάρα πολύ γρήγορα το περιστατικό στο ΑΤ Κολωνού, εκεί δεν τη δέχτηκαν αμέσως κι εν τέλει την παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα της ΓΑΔΑ.

Οι δηλώσεις της μητέρας

«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει "γιατί παίζεις τόσες ώρες με το κινητό, τι κάνεις;". Και πήγε να της το πάρει για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε».

Η ίδια λέει ότι επικοινώνησε αμέσως με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία εργαζόταν μάλιστα ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά, ούσα εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων. Κατά τη μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία διότι τότε θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

«Με πήρε τηλέφωνο και της το είπα. Ξέρετε τι μου είπε; "Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας". Και μου έλεγε "Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά". Της λέω "Είσαι σοβαρή; Θα έπρεπε η ίδια να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα, όχι να μου λες αυτά τα πράγματα».

Υποστηρίζει, δε, ότι γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που θα χρειαζόταν η 12χρονη για τη ψυχολογική υποστήριξή της. Η σύζυγος του κατηγορούμενου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η μητέρα του κοριτσιού επισημαίνει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ, όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει εκείνη με τα ίδια της τα χέρια. «Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Να πληρώσει για αυτά που έχει κάνει και ως εκεί. Ούτε αποζημίωση, ούτε λεφτά θέλω».

"Εγώ αν γίνει κάτι και είναι έξω ελεύθερος και έχει κόσμο να τον καλύψει εγώ η ίδια θα τον θάψω!"

"Λύγισε" ο Βασίλης Κικίλιας στον αέρα του Σήμερα για την υπόθεση στον Κολωνό

Ο Βασίλης Κικίλιας στην εκπομπή Σήμερα, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με την υπόθεση.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να πω μια κουβέντα για κάτι που δεν αφορά το χαρτοφυλάκιό μου. Αλλά αυτές τις μέρες ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει. Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός Έλληνα φυσιολογικού, αυτό που έχει γίνει με αυτό το κοριτσάκι.

Θεωρώ αδιανόητο ότι δεν έχουν βγει τα ονόματα αυτών των αλητών που μπήκαν στη διαδικασία να ακουμπήσουν αυτή τη ψυχούλα. Και περιμένω και περιμένουν όλοι να το δούμε. Και κρίνεται η ελληνική δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή. Όποιος είναι άνθρωπος πραγματικός δε μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά σε αυτό. Ατελείωτη αλητεία. Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός φυσιολογικού ανθρώπου αυτό που έχει γίνει», είπε ο Υπουργός Τουρισμού.