"Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα" - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για την υπόθεση στον Κολωνό

"Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κακοποίησης και ειδικά σε ό,τι αφορά παιδικές ψυχές, εξέφρασε την οργή της μετά τα όσα έγιναν γνωστό για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια ανατριχιαστική ανάρτηση, σαν αυτή της Ελεονώρας Μελέτη (δείτε την εδώ) και σαν αυτές που υπάρχουν πλέον παντού...

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα για την υπόθεση στον Κολωνό

«Είναι σημαντικό να γίνονται γνωστά τα στοιχεία των βιαστών/παιδοβιαστών γιατί εκτός του ότι θα βγουν πιθανότατα και άλλα περιστατικά στη φόρα, η κοινωνική απαξία και κατακραυγή μπορεί να λειτουργήσουν και ανασταλτικά για κάποιους μελλοντικούς επίδοξους εγκληματίες.

Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών του 12χρονου κοριτσιού και σκληρή τιμωρία των τεράτων που την εξέδιδαν και την κακοποιούσαν. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Ζέτα Δούκα κολωνός

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πατέρας τριών παιδιών o δεύτερος συλληφθέντας

Τα πρόσωπα των βιαστών της, θα κληθεί να αναγνωρίσει τις επόμενες ημέρες η 12χρονη, ανάμεσα στους 213 ενδιαφερόμενους «πελάτες» του ανώνυμου chat που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος άνδρας, από τον Κολωνό, (ο οποίος είχε πάρε δώσε με πολλά άτομα από την ελληνική showbiz) που την εξέδιδε και την βίαζε για πάνω από 4 μήνες.

Τα στοιχεία των εν δυνάμει παιδεραστών, αναμένεται να ταυτοποιηθούν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για κατάθεση. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι κάποιο από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση, θα οδηγείται απευθείας στον Ανακριτή. Ήδη ο αστυνομικός κλοιός «σφίγγει» γύρω από πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω του διαδικτυακού προφίλ τους. Με αντίστοιχο τρόπο ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο 42χρονος άνδρας που είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι επί πληρωμή και συνελήφθη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως αναφέρεται στο ieidiseis.gr, ήταν καταχωρημένο ως «πελάτης» στο τηλέφωνο του βιαστή-προαγωγού. Μηνύματα, επαφές και συνομιλίες από τα κινητά του 53χρονου και του 42χρονου, αναμένεται να γίνουν «φύλλο και φτερό» από τις αρχές που αναζητούν στοιχεία που θα αποκαλύψουν τον αριθμό της... φρίκης.

Σοκ προκαλεί η ταυτότητα του 42χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο και αντιμετωπίζει το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση. Ο 42χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών και εργάζεται σε μεταφορική εταιρία των δυτικών προαστίων.