«Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει...» - Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

«Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει...» - Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με την υπόθεση βιασμού 12χρονης από τον Κολωνό από 53χρονο, ο οποίος την έκδιδε και μάλιστα εμπλέκονται ακόμη 213 ονόματα. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως επίσης και ένας 42χρονος πατέρας ενώ ο πατέρας της ανήλικης συνελήφθη λόγω ναρκωτικών. Από την άλλη η μητέρα έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα για εμπλοκή της σε μαστροπεία.

Πολλά ονόματα της τηλεόρασης έχουν αναφερθεί στην υπόθεση και έχουν δηλώσει συγκλονισμένοι, ανάμεσα τους και η Ελένη Μενεγάκη, όταν παραχώρησε συνέντευξη στις κάμερες παρευρισκόμενη στο Μουσείο Μπενάκη στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

«Η μία πείθει την άλλη. Νομίζω ότι σιγά σιγά στον περίγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που είτε νόσησαν, είτε όχι αλλά έκαναν τη μαστογραφία τους. Είτε βρήκαν κάτι, είτε τίποτα. Εγώ γενικώς λαμβάνω μηνύματα, είτε από κοντά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο και γι’ αυτό πολλές φορές ξεχνιέμαι και μιλάω στις γυναίκες. Είναι τόσο έντονη η σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά όταν έχει ένα πρόβλημα, εκεί που νιώθει πιο άνετα το λέει. Είμαι φιλική, αληθινή και αγαπησιάρικη παρουσία για μία άλλη γυναίκα», είχε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση της 12χρονης

Για τα γεγονότα που έχουν συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα την κοινωνία, η παρουσιάστρια είπε: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε. Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας όλα αυτά».

Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με την υπόθεση βιασμού την 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις τώρα πληροφορίες, ο αριθμός των ενδιαφερόντων για να βιάσουν την ανήλικη ανέρχεται στους 213. Μάλιστα, η ίδια έχει αναγνωρίσει ήδη τους δέκα δράστες - δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ισχυρίστηκε ότι είχε δει την ανήλικη με τον 53χρονο σε οίκο ανοχής, περισσότερες από μία φορές και ζήτησε να καταθέσει. Ενώ το ανήλικο κορίτσι φέρεται να αναγνώρισε τον οίκο ανοχής σε φωτογραφίες που τις έδειξαν οι Αρχές.