Koλωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Για ναρκωτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού (η οποία απειλεί να αυτοκτονήσει), συνελήφθη τελικά και ο πατέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 41χρονο για υπόθεση ναρκωτικών.

Στα χέρια της αστυνομίας και ο πατέρας της 12χρονης

Η σύλληψη του πατέρα του κοριτσιού έγινε το βράδυ της Τετάρτης 12/10 αφού στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της έρευνας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης και τη σύλληψη της μητέρας της για μαστροπεία.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων και τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

Σοκάρει η αποκάλυψη της γιαγιάς της 12χρονης για την γυναίκα του δράστη

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ξέσπασε στο Πρωινό από την αρχή της εκπομπής την Τετάρτη 12/10 εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, όμως αυτό δεν τον σταμάτησε από το να έρθει σε επαφή με οικεία πρόσωπα της οικογένειας του κοριτσιού για να μάθει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις απειλές και τις πράξεις του 53χρονου.

Έτσι, λοιπόν, η γιαγιά της ανήλικης μίλησε με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε πως για να καλυφθεί το θέμα και να μην προχωρήσουν σε καταγγελία οι γονείς, η σύζυγος του δράστη τους προσέγγισε προσφέροντάς τους 10.000 ευρώ για να τους "κλείσει τα στόματα".

«Πήρε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσουν. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες μέρες πριν ακριβώς. Τους απειλούσε αυτός συνέχεια "θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς" και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ για να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου "δεν θέλω τα λεφτά, θα τον θάψω"», είπε αρχικά.

«Τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι 9 χρονών, το αγοράκι, πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε πάνω σε έμενα, το βρήκε ο αδερφός του σχεδόν λιπόθυμο», κατέληξε.