«Οι αλήτες!» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

«Συγγνώμη για την ένταση»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι αλήτες!» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και έχει οδηγήσει πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα σε ξεσπάσματα στον αέρα του Πρωινού. Το πρωί της Τετάρτης 12/10 προέβη σε άλλο ένα κατά την έναρξη της εκπομπής εξαιτίας των εξελίξεων.

Προσπάθησε να ξεκινήσει ευχάριστα μιλώντας για το αυτοκίνητο που δίνει ως δώρο η ομάδα του ΑΝΤ1, ωστόσο ήταν ταραγμένος ήδη λόγω των νέων αποκαλύψεων που θα παρουσίαζε στη συνέχεια και ένιωσε την ανάγκη να φωνάξει ενάντια στους υπεύθυνους που κατέστρεψαν τη ζωή της ανήλικης, με τον ίδιο να μην μπορεί να διανοηθεί πως ακόμη και παντρεμένα ζευγάρια την προσέγγιζαν.

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε αρχικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου, που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

«Συγγνώμη για την έναρξη, αλλά δεν μπορώ, έρχομαι φορτισμένος από τη σύσκεψη. Συγγνώμη για την ένταση», κατέληξε.

Γιώργος Λιάγκας ξέσπασμα

Τα φρικιαστικά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της ανήλικης

Ο θείος της 12χρονης μέσα από την εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 12/10 κατήγγειλε, βάσει όσων έχει πει το κορίτσι στους συγγενείς της, ότι ο 53χρονος την απείλησε με όπλο να μην μιλήσει λέγοντας της «θα σε σκοτώσω εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε».

«Εμένα δεν με πιάνει κανένας και να το ξέρεις έχω επαφές» φέρεται επίσης να είπε ο 53χρονος στην κοπέλα όπως μετέφερε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η ανήλικη ανηψιά του εκτός από το κανονικό της προφίλ στο Facebook εμφανιζόταν και σε ένα άλλο σαν παιδί ηλικίας 16-17 ετών με φίλτρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που επικοινωνούσαν με την 12χρονη της έλεγαν «"πότε θα έρθεις μωρό μου", "αγάπη μου κάνεις καλό σεξ;" ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα». «Και μετά έστειλε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger ακούω μια γυναίκα. Λέει "έλα κορίτσι μου" και μόλις άκουσαν εμένα το έκλεισαν».

Ο θείος της 12χρονης κατήγγειλε, τέλος, ότι ο 53χρονος έλεγε στο κορίτσι «θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σας δίνω πράγματα από το μαγαζί, πήγαινε να μιλήσεις σε έναν κύριο δεν θα σου κάνει τίποτα θα σου δώσει χρήματα».

Να σημειωθεί ότι εντοπίστηκαν συναλλαγές εμπλεκομένων στην υπόθεση στον λογαριασμό της ίδιας της της μάνα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).