Κολωνός: «Αυτοί είναι! Θαυμάστε τους!» - "Έσπασε" ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για την υπόθεση του 53χρονου

«Δεν σκέφτηκε όταν έβλεπε το 12χρονο ότι είναι η κόρη του αυτή;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κολωνός: «Αυτοί είναι! Θαυμάστε τους!» -

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 12/10 το πρωί στον αέρα του Πρωινού μην μπορώντας άλλο να συγκρατήσει την οργή του για τις εξελίξεις στην υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και έκδιδε το 12χρονο κοριτσάκι. Για την υπόθεση μάλιστα, συνελήφθη και κατηγορείται και ένας 42χρονος ο οποίος δηλώσει αθώος και πως του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα για την υπόθεση του Κολωνού

«Εσύ γιατί δέχεσαι φωτογραφίες από μια 12χρονη και ανοίγεις σάιτ; Αλήτη!», είπε φωνάζοντας.

«Το παιδί σου, ρε, δεν το σκέφτηκες; Μπορεί να πάει στη δουλειά του το παιδί αυτό; Πώς θα βγει στην κοινωνία;
Και είναι από τους ανθρώπους και είμαι σίγουρος που θα έπαιρνε πρώτος τον Λιάγκα και θα έλεγε ότι εάν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θα το έσφαζα», σχολίασε.

Αυτός ο άνθρωπος ξεσκέπασε τον 53χρονο

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο στον Κολωνό, ο οποίος την εξέδιδε. Μετά τον δεύτερο συλληφθέντα που είναι επίσης πατέρας, τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως ανατριχιάζουν.

Η μητέρα της 12χρονης περιέγραψε σε συνέντευξή της πώς η παρατηρητικότητα της θείας οδήγησε στην αποκάλυψη των όσων ζούσε το παιδί τόσους μήνες.

«Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει η θεία της γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε το κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού» ανέφερε στον Alpha.

Είναι πιθανό η 12χρονη να μην είναι το μοναδικό θύμα του 53χρονου όπως εκτιμούν οι αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ζητηθεί από την υποδιεύθυνση ανηλίκων να δώσει το πράσινο φως η εισαγγελία για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 53χρονου, ώστε να διαπιστωθεί και άλλοι ανήλικοι έχουν πέσει θύματα του.