Βιασμός 12χρονης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το κοριτσάκι

"Το παιδί δεν είναι καλά, κλαίει μέρα νύχτα, δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 12χρονης: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το κοριτσάκι

Κανένας υγιής νους δε μπορεί να διανοηθεί τα εγκλήματα που φέρεται να έχει διαπράξει ο 53χρονος στην ψυχή και το σώμα της 12χρονης. Κάποιοι άνθρωποι αναζητούσαν σεξουαλική επαφή με το μικρό παιδί. Όχι μόνο άντρες, αλλά ακόμη και ζευγάρια. Ακόμη και γυναίκες που θα μπορούσαν να ήταν μάνες του 12χρονου κοριτσιού...

Ο 53χρονος φαίνεται να είχε τον πλήρη έλεγχο του παιδιού. Γνωρίζοντας δε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πολυμελούς οικογένειας, επιχειρούσε να προσεγγίσει και τα άλλα παιδιά μέσω της μικρής.

Η γιαγιά της 12χρονης αποκαλύπτει το σχέδιο που δε μπόρεσε να ολοκληρώσει ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να ζητούσε γυμνές φωτογραφίες κι από τα αδελφάκια της. Η ίδια αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης, που, όπως λέει, κλαίει μέρα νύχτα.

"Tι να πω, το παιδί δεν είναι καλά, είναι πολύ χάλια, κλαίει μέρα νύχτα, δεν έχω να πω τίποτα άλλο"

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα της 12χρονης που απειλεί να αυτοκτονήσει στη ΓΑΔΑ.

Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής

Σύμφωνα με τις τώρα πληροφορίες, ο αριθμός των ενδιαφερόντων για να βιάσουν την ανήλικη ανέρχεται στους 213. Μάλιστα, η ίδια έχει αναγνωρίσει ήδη τους δέκα δράστες - δείτε εδώ αναλυτικά.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας ισχυρίστηκε ότι είχε δει την ανήλικη με τον 53χρονο σε οίκο ανοχής, περισσότερες από μία φορές και ζήτησε να καταθέσει. Ενώ το ανήλικο κορίτσι φέρεται να αναγνώρισε τον οίκο ανοχής σε φωτογραφίες που τις έδειξαν οι Αρχές.