Κολωνός: Ζήτησαν να απομακρυνθεί από την δουλειά του ο δημοσιογράφος γιος του 53χρονου

Θα καταγγείλει ωστόσο το εν λόγω περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Ζήτησαν να απομακρυνθεί από την δουλειά του ο δημοσιογράφος γιος του 53χρονου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, στην οποία φαίνεται πως εμπλέκεται και η μητέρα της, η οποία συνελήφθη χθες 12/10 (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται), ενώ την τελευταία ώρα και ο πατέρας της μικρής βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών (δείτε εδώ γιατί).

Τι συνέβη με τον γιο του 53χρονου & τη δουλειά του

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος του 53χρονου είναι δημοσιογράφος και δουλεύει ως διπλωματικός συντάκτης σε μεγάλη εφημερίδα. Ωστόσο χθες 12/10 του ανακοινώθηκε πως απομακρύνεται από τη θέση του. Μάλιστα, ο γιος του 53χρονου αναμένεται να καταγγείλει το εν λόγω περιστατικό στην ΕΣΗΕΑ.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η μικρή

Κανένας υγιής νους δε μπορεί να διανοηθεί τα εγκλήματα που φέρεται να έχει διαπράξει ο 53χρονος στην ψυχή και το σώμα της 12χρονης. Κάποιοι άνθρωποι αναζητούσαν σεξουαλική επαφή με το μικρό παιδί. Όχι μόνο άντρες, αλλά ακόμη και ζευγάρια. Ακόμη και γυναίκες που θα μπορούσαν να ήταν μάνες του 12χρονου κοριτσιού...

Ο 53χρονος φαίνεται να είχε τον πλήρη έλεγχο του παιδιού. Γνωρίζοντας δε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της πολυμελούς οικογένειας, επιχειρούσε να προσεγγίσει και τα άλλα παιδιά μέσω της μικρής.

Η γιαγιά της 12χρονης αποκαλύπτει το σχέδιο που δε μπόρεσε να ολοκληρώσει ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να ζητούσε γυμνές φωτογραφίες κι από τα αδελφάκια της. Η ίδια αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης, που, όπως λέει, κλαίει μέρα νύχτα.