Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για την σύζυγό του 53χρονου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Ένταλμα σύλληψης για την σύζυγό του 53χρονου

Άλλη μία αποκάλυψη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για την σύζυγο του 53χρονου κατηγορούμενου, αναμένεται ένταλμα σύλληψής της για χρηματισμό και υπόθαλψη.

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την σύζυγο του 53χρονου από τον Κολωνό

Η γυναίκα συνομιλούσε με την μητέρα της ανήλικης με στόχο να προσφέρει της χρήματα για να καλυφθεί και να ξεχαστεί η υπόθεση, κάτι που και η γιαγιά του θύματος επιβεβαίωσε, ωστόσο η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Κολωνός

Παραδέχτηκαν επαφές με την 12χρονη οι κατηγορούμενοι

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης. Ο 53χρονος παρόλο που επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με το κορίτσι, όχι μία αλλά περισσότερες φορές, ομολογώντας ότι έχει τελέσει το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με τις κατηγορίες του βιασμού, της μαστροπείας κλπ ο 53χρονος δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, όπως γράφει το iefimerida.gr

Ο έτερος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι μέσω εφαρμογής ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη και πως έναντι αμοιβής συνευρέθηκε πολλές φορές μαζί της, δίδοντας χρηματικά ποσά στην ίδια. Να σημειωθεί πως αναγνωρίστηκαν πάνω από 10 δράστες.