Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά» - Ανατροπή στην υπόθεση της 12χρονης

«Η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά» - Ανατροπή στην υπόθεση της 12χρονης

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10 μέσα από την Ηρώ Καρυοφύλλη και την εκπομπή T-live σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως πληροφορίες θέλουν τη μητέρα της ανήλικης να έχει ξεκινήσει το ειδεχθές έγκλημα εις βάρος της κόρης της, η οποία εντωμεταξύ πήρε προθεσμία να απολογηθεί (δείτε εδώ πότε).

Νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα της 12χρονης

«Κατηγορούνται δύο άνθρωποι. Προσπαθώ να καταλάβω από τις πληροφορίες ποιος ξεκίνησε να εκπορνεύει το κορίτσι. Οι πληροφορίες που γνωρίζω λένε ότι το παιδί, μέσα από την κατάθεση στους ψυχολόγους των ανηλίκων, ότι ξεκίνησε από τα 11 του και όχι από τα 12 να γίνεται σε βάρος του αυτό το έγκλημα. Οι Αστυνομικοί όταν του μιλούσαν για τη μητέρα, κατάλαβαν ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα για εκείνη και δεν τα λέει. Εκεί υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τη μητέρα και έλεγαν ότι είναι υπό έρευνα.

Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία. Στη συνέχεια προέκυψε η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Είχε μαζί της το παιδί, να εξαφανίζεται για λίγη ώρα το παιδί μαζί με τους άνδρες που συναντούσε η μητέρα. Και στη συνέχεια να επιστρέφει. Μία γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού και κατέθεσε προφορικά ότι το παιδί το έβλεπε μαζί με τη μητέρα να κάνει αυτή τη δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφύλλη.

Στο φως η ιατροδικαστική της 12χρονης

Στο φως είναι η ιατροδικαστική έκθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον Κολωνό και επιβεβαιώνονται όσα κατήγγειλε η μικρή.

Μετά από εντολή της Ασφάλειας Αττικής, ιατροδικαστές του Πανεπιστημίου Αθηνών εξέτασαν την ανήλικη και συγκεκριμένα την ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποίησαν οι κ.κ. Κάτσιος και Σακελλιαδης.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό και το eReportaz, προκύπτει ότι η ανήλικη κοπέλα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πολλαπλώς από ενήλικους άνδρες ενώ διαπιστώθηκε πλήρης ρήξη του παρθενικού υμένα, δηλαδή, πλήρη διακόρευση!

Επιπλέον, η ανήλικη εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο της Ασφάλειας, ενώ έχει γίνει γνωστό πως η ψυχολογική της κατάσταση είναι αρκετά άσχημη.