Κολωνός: Στην φόρα τα φρικιαστικά μηνύματα και οι κλήσεις της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου

«Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό να μην καταστραφεί το τέρας;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Στην φόρα τα φρικιαστικά μηνύματα και οι κλήσεις της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθλώς σύμφωνα με τις Αρχές η μητέρα φαίνεται πως ήταν η πρώτη η οποία ξεκίνησε να εκδίδει την ανήλικη κόρη της. Μάλιστα, η 37χρονη αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα 17/10 -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή, «T-live» παρουσιάστηκαν μηνύματα και κλήσεις που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του 53χρονου. Οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία.

Στην φόρα τα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης με τον 53χρονο

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του 53χρονου για την υπόθεση

Η 12χρονη που βιάστηκε και εκδιδόταν εξαιτίας του 53χρονου άνδρα στον Κολωνό αναγνώρισε πολλά από τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή και αυτό έχει ανατρέψει τα δεδομένα. Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και το βράδυ της Τετάρτης 12/10 ο δικηγόρος του μίλησε στο Live News, ώστε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και πως πρέπει να διερευνηθούν πολλά στοιχεία από τις Αρχές μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ωστόσο αυτό που τόνισε είναι πως η δικογραφία μέχρι αυτό το στάδιο δείχνει πως όλα είναι πολύ διαφορετικά από όσα προβάλλονται στα media.

«Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, έχουν κατασχεθεί τα κινητά και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου», είπε αρχικά. Και συμπλήρωσε: «Με το μέχρι τώρα υλικό της δικογραφίας αυτό που έχει βγει προς τα έξω με αυτό που έχει συμβεί απέχει πάρα πολύ».