Κολωνός: Επιχειρηματίας φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση - Αναμένεται η σύλληψή του

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

Το πρωί της Πέμπτης (13/10) μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» έγινε γνωστή η είδηση πως στην υπόθεση του Κολωνού, φέρεται πως εμπλέκεται και ένας επιχειρηματίας αναφορικά με τομ βιασμό της 12χρονης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά η μητέρα της ανήλικης φαίνεται πως ήταν το πρώτο άτομο που ξεκίνησε να την εκδίδει.

Μάλιστα, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς στην φόρα έχουν βγει επίσης και τα μηνύματα που αντάλλαζε ο 53χρονος ο οποίος υποδυυόταν την 12χρονη όπου μιλούσε με τους "πελάτες" προκειμένου να κανονίσει τα ραντεβού -δείτε εδώ.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει της διαδικασίες προκειμένου να αρχίσουν οι συλλληψεις μιας και αναμένεται να γίνου επίσης και το Σαββατοκύριακο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό

«Έχω δεχτεί ήδη κι άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο» - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Απόστολο Λύτρα

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα ήταν εκείνη η οποία είχε εκδίσει πρώτη την ανήλικη κόρη της -δείτε επίση εδώ τα φρικιαστικά μηνύματα που έστελνε στην σύζυγο του 53χρονου.

Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισής της είναι ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και στις κάμερες αναφορικά με την υπόθεση που έχει καταφέρει να απασχολήσει το πανελλήνιο μιας και εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικες. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα.

Οι 213 αν υπάρχουν πρέπει να λογοδοτήσουν παρότι θα υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία για το τι αδίκημα θα αντιμετωπίσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της.

Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή, άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα.

Η μητέρα είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου.

Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».