Ατύχημα για την Σοφία Βούλτεψη μέσα στη Βουλή - Τρόμαξαν όλοι στην αίθουσα

Τι συνέβη στην Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Σοφία Βούλτεψη μέσα στη Βουλή - Τρόμαξαν όλοι στην αίθουσα

Ατύχημα είχε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, λίγο αφού είχε τελειώσει η πρωτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα άρχιζε η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η πολιτικός σκόνταψε σε ένα σκαλοπάτι και έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ταραχή στην αίθουσα και όλοι να σηκωθούν από τις θέσεις τους για να βοηθήσουν.

«Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», είπε με χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας βεβαιωθεί πως δεν έχει χτυπήσει. Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες η Νόνη Δούνια λιποθύμησε στην Βουλή.

Καρέ καρέ το ατύχημα της Σοφίας Βούλτεψη

Λίγα λόγια για την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Η Σοφία Βούλτεψη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός, μέλος της Βουλής των Ελλήνων εκλεγμένη με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών από το 2004. Είναι υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, υπεύθυνη για την Ένταξη. Διετέλεσε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Μέσων Ενημέρωσης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1949, σπούδασε στην Ιταλική Σχολή Αθηνώνκαι φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών). Είναι κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη (1923–2010), είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Αγγελόπουλο και έχει δύο παιδιά.

Εργάστηκε στις ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες «Απογευματινή», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» και στα περιοδικά «Επίκαιρα», «Ιστορία», «Εικόνες», «Εγώ» και «Είναι», στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Διετέλεσε αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μέχρι την εκλογή της στη Βουλή των Ελλήνων (7 Μαρτίου 2004).