Κολωνός: Στις φυλακές που είχαν μεταφερθεί Φιλιππίδης και Λιγνάδης ο 42χρονος - Η πρώτη του αντίδραση

Θα μεταφερθεί για τις επόμενες πέντε ημέρες σε διαφορετικό χώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Στις φυλακές που είχαν μεταφερθεί Φιλιππίδης και Λιγνάδης ο 42χρονος - Η πρώτη του αντίδραση

Στις φυλακές Γρεβενών έχει μεταφερθεί ο 53χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης και στις φυλακές Τριπόλεως ο 42χρονος κατηγορούμενος, ενώ προφυλακιστέα κρίθηκε και η μητέρα της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κρατουμένων, ο 42χρονος αντιμετωπίζει - λόγω φυλακών - λιγότερο σκληρές συνθήκες κράτησης σε σχέση με τον 53χρονο. Ωστόσο, ο 42χρονος όταν άνοιξε τη βαριά σιδερένια πόρτα ήρθε αντιμέτωπος με 120 κρατούμενους.

Στις φυλακές που είχαν μεταφερθεί οι Φιλιππίδης και Λιγνάδης ο 42χρονος

Μάλιστα, στις ίδιες φυλακές είχαν μεταφερθεί και οι Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης. Ο λόγος που οι 2 κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή και για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.

«Το βλέμμα του ήταν απλανές και το χέρια του έτρεμαν, έδειχνε χαμένος και πανικόβλητος» είπε στο protothema.gr κρατούμενος των φυλακών.

Ο 42χρονος θα μεταφερθεί για τις επόμενες πέντε ημέρες σε διαφορετικό χώρο, μαζί με 3-4 άλλους νέους κρατούμενους προκειμένου να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί στον θάλαμό του και θα μένει με 11 ακόμη κρατούμενους.

Δόθηκε προθεσμία για την απολογία των τριών συλληφθέντων - Τι υποστηρίζουν

Οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τέλος. Τρία νέα πρόσωπα θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς το Σαββατοκύριακο οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου, ενός 36χρονου και ενός 34χρονου, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με το ανήλικο κορίτσι, ενώ συνολικά στην Αστυνομία βρίσκονται 6 συγκεκριμένα ονόματα.

Οι τρεις τους βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή αρχικά την Δευτέρα 17/10, ωστόσο όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να δοθεί νέα προθεσμία για την απολογία τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/10.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο 33χρονος αρνείται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με το ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής και υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, το οποίο επιβεβαίωσε και ειδικός γιατρός που τον εξέτασε την Κυριακή 16/10 στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει πως υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, με τα δύο να είναι απλές συναντήσεις χωρίς να υπάρχει σεξουαλική επαφή, ενώ η τρίτη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, διότι υπήρχε πρόβλημα σχετικά με τη μεταφορά των χρημάτων.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος, από την άλλη πλευρά, ισχυρίζεται επίσης ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή και ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής, χωρίς καν να έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα λόγια του 34χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει και πρόβλημα υγείας.