Κολωνός: Φόβους για τη ζωή της εκφράζει η μητέρα της ανήλικης - Κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η μητέρα της ανήλικης η οποία πέρα από θύμα βιασμού στον Κολωνό φέρεται πως για πρώτη φορά την είχε εκδίδει η ίδια πριν πέσει στον στόμα του "λύκου", δηλαδή του 53χρονου. Όπως είναι αναμενόμενο, τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι άκρως συνταρακτικά μιας και ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι "ανοίγουν" τα στόματά τους.

Από την άλλη, η 37χρονη έχει φόβους καθώς θεωρεί πως η ζωή της κινδυνεύει. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (20/10) μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» μίλησε και ο λογιστής της 37χρονης όπου ξεκαθάρισε ότι η ανήλικη δεν έμοιαζε παραπάνω από την ηλικία της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση στον Κολωνό

Η ΕΛ.ΑΣ "καίει" την μητέρα της ανήλικης - «Είπαμε να ξεκόψει από τον Μίχο και έκανε...»

Η υπόθεση στον Κολωνό έχει καταφέρει να συγκλονίσει το Πανελλήνιο αφού δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στην επιφάνεια για το πώς το 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Να τονίσουμε πως έχει δοθεί μέχρι στιγμής προθεσμία για την απολογία των τριών συλληφθέντων -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ALPHA, αναφέρουν πως η προφυλακισμένη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που της ζήτησε να πράξει η Αστυνομία.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο», αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η μητέρα της 12χρονης