28η Οκτωβρίου: Τεράστια συγκίνηση! Μαθήτρια παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου

Την χειροκροτούσαν όλοι περνώντας έξω από τα καταστήματα και τα σπίτια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
28η Οκτωβρίου: Τεράστια συγκίνηση! Μαθήτρια παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου

Μετά την μαθήτρια με καταγωγή από την Κένυα που παρέλασε στην Θεσσαλονίκη, τεράστια συγκίνηση προκάλεσε και η μαθήτρια που παρέλασε μόνη της σε χωριό της Νάξου και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα. Πρόκειται για την Εφραιμίνα, την μαθήτρια της έκτης Δημοτικού η οποία είναι το μοναδικό παιδί στο σχολείο.

Η μικρή μαθήτρια, συνοδευόμενη από τον δάσκαλό της, παρέλασε καταχειροκροτούμενη μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού, περνώντας από τα στενά έξω από σπίτια και καταστήματα.

Να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει το cyclades24.gr αυτή είναι η προτελευταία παρέλαση στο χωριό καθώς μετά και από την 25ης Μαρτίου, εάν δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον από γονείς, το σχολείο θα κλείσει.

Το συγκινητικό βίντεο με την μαθήτρια να κάνει παρέλαση μόνη της

Δείτε live την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη

Με πολλά χειροκροτήματα ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τα γαλλικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη Rafale και τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder 1A3 και αναγνωρίσεως ΤΤΟΑ Μ1117, θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Επίσης, θα πετάξει και το θρυλικό αεροσκάφος Spitfire MJ755. Ήδη επικρατεί χαμός στους δρόμους από τον κόσμο που πήγε να απολαύσει την παρέλαση.