Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Η απόφαση του Σκλαβενίτη που φέρνει ανατροπές στην ελληνική αγορά - Τι αλλάζει

Μεγάλο βήμα!

Η απόφαση του Σκλαβενίτη που φέρνει ανατροπές στην ελληνική αγορά - Τι αλλάζει
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ενημέρωση 30.10.2022 12:42
Από Youweekly Team

Ο Σκλαβενίτης κάνει συνεχώς πρωτοποριακές του κινήσεις. Η νέα απόφαση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ λοιπόν, θα κάνει και τις υπόλοιπες να ακολουθήσουν το παράδειγμα.

Τι συμβαίνει με τον Σκλαβενίτη

Μεγάλα σούπερ μάρκετ, όπως γίνεται γνωστό, - σύμφωνα με το Athensmagazine.gr - είναι έτοιμα να «κόψουν» τα φυλλάδια και να ενημερώνουν με άλλους τρόπους τους καταναλωτές για τις προσφορές της εβδομάδας.

Το παράδειγμα του Σκλαβενίτη αναμένεται να ακολουθήσουν και οι άλλοι μεγάλοι παίκτες των σούπερ μάρκετ καθώς αναμένεται να προχωρήσουν σε περικοπές φυλλαδίων και διαφημίσεων.

Πρόκειται για φυλλάδια με τα οποία διαφήμιζαν τα προϊόντα που είναι σε προσφορά στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα, οι όποιες αποφάσεις λάβουν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ αναμένεται να εφαρμοστούν από το 2023.

Τις σκέψεις αυτές κάνουν οι αλυσίδες τόσο εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της τιμής του χαρτιού όσο και για τον πληθωρισμό που έχει αυξήσει σημαντικά τις τιμές τόσο σε προϊόντα όσο και το κόστος ενέργειας .

Μιας και μιλάμε για σούπερ μάρκετ: δείτε εδώ ποια προϊόντα πρέπει να πετάξετε άμεσα από τα ντουλάπια σας.

Σούπερ μάρκετ

Η ανακοίνωση για την απάτη εις βάρος του

Άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα την επωνυμία, το σήμα, φωτογραφίες και λοιπά στοιχεία της Επιχείρησής μας σε εικονικούς διαγωνισμούς –οι οποίοι αναρτώνται σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες–, με σκοπό την απόσπαση προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες καλούνται να κοινοποιήσουν τον σχετικό σύνδεσμο ή/και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, καταχωρίζοντας προσωπικά στοιχεία τους, με δήθεν όφελος είτε δωροεπιταγές για αγορές από τα Καταστήματά μας είτε μετρητά είτε άλλα δώρα.

Η Επιχείρησή μας δεν διενεργεί τέτοιου είδους διαγωνισμούς και έχει προβεί σε καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Συστήνεται στους χρήστες του διαδικτύου να μην ακολουθούν τέτοιου είδους συνδέσμους και να διαγράφουν άμεσα τυχόν παραπλανητικά μηνύματα. Σε περίπτωση που έχουν ήδη καταχωρίσει προσωπικά στοιχεία τους, συστήνεται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ.: 11188, email: [email protected]).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλες ουρές στα ταμεία του Σκλαβενίτη - Τι συμβαίνει εδώ και μερικές ώρες

Αφορά τους καταναλωτές - Ο Σκλαβενίτης ανακοινώνει άμεσα αυτό που περίμεναν όλοι

Share