Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης

Η θλιβερή ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης
Ενημέρωση 31.10.2022 09:39
Από Έφη Εκίζογλου

Είχε αφήσει το δικό του στίγμα με την συμμετοχή του, όχι μόνο στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και σε πολλές ακόμα επιτυχίες.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας (δείτε εδώ το ηχητικό που έχει προετοιμάσει για μετά τον θάνατό του) όμως, ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση στο facebook πριν από λίγες ώρες...

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινούμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….»

Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο.Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Monday, October 31, 2022

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό Ηλία Ζερβό

Ο Ηλίας Ζερβός (Κωνσταντινούπολη, 29 Νοεμβρίου 1956) ήταν Έλληνας ηθοποιός. Είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργάζεται με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Πέθανε ο Ηλίας Ζερβός

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου. Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραλίγο να καεί μέσα στο σπίτι της - Η άγνωστη περιπέτεια της Ουρανίας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Βασίλης Κούκουρας: Με τι ασχολείται σήμερα 22 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Μάνθος Φουστάνος

Share