Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ετοιμάσει την... κηδεία του - Το ηχητικό μήνυμα που έχει αφήσει για όταν φύγει από την ζωή

«Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου, στον...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ετοιμάσει την... κηδεία του - Το ηχητικό μήνυμα που έχει αφήσει για όταν φύγει από την ζωή

Στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του Breakfast@star και της Φωτεινής Ψυχίδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 25/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε τι θα συμβεί όταν πεθάνει.

Το πρόγραμμα της... κηδείας του Σπύρου Μπιμπίλα

«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική.

Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου, στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος απάντησε και για το επεισόδιο που είχε με τον Σταμάτη Μαλέλη.

Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του

Τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα υποδέχτηκε το πλατό του «Πρωινού» το πρωί στις 29/9 και μεταξύ άλλων εκείνος δεν δίστασε να κάνει και αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή, που τόσο πολύ έχει συζητηθεί. Μίλησε για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, ενώ αποκάλυψε και το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΕΗ στις επόμενες εκλογές του σωματείου.

Ο ίδιος έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, αφού σαν πρόεδρος του ΣΕΗ από την μία έχει βγει μπροστά σε βαρύγδουπες δίκες, όπως του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, στις οποίες έχουν δημιουργηθεί χοντρά σκηνικά(δείτε τον καυγά του με την Ελπίδα Νίνου), ενώ για τη στάση του δέχεται και άλλα πυρά για το ταλέντο του στην υποκριτική, για παράδειγμα με τον Αλέξη Κούγια να τον αποκαλεί μέγιστο κομπάρσο. Ο ίδιος πάντως δε φαίνεται να το βάζει κάτω και είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική του ζωή κάνει πάντα αυτό που πιστεύει.

Είπε λοιπόν στο πλατό του Πρωινού:

«Θα σας πω μία αλήθεια γιατί εγώ δεν ντρέπομαι. Εγώ είμαι ερωτευμένος αλλά άμα δεν υπάρχει ανταπόκριση τι να το κάνεις; Ευτυχής πάντως είμαι» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με χαμόγελο: «Πάντως είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος από όλες τις απόψεις».

Ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη θητεία του ως Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η οποία θα διαρκέσει ακόμα ενάμιση χρόνο. «Δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα. Πρέπει οι νέοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγουν μπροστά και μαζί με τους παλιούς να βγουν μπροστά ώστε να δικαιωθούν».